Ελένη: Το δώρο που γέμισε χαρά την ίδια και την μικρή Μαρίνα! Από ποιον το έλαβε;

Δεν είναι από τον Παντζόπουλο!

Ελένη: Το δώρο που γέμισε χαρά την ίδια και την μικρή Μαρίνα! Από ποιον το έλαβε;

Η Ελένη Μενεγάκη δέχτηκε ένα δώρο και αυτό γέμισε χαρά την ίδια, αλλά και την μικρή Μαρίνα της! Από ποιον το έλαβε;

Η γνωστή παρουσιάτρια του AlphaTv σήμερα στην εκπομπή της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια πολύ ευγενική κίνηση που έκανε κάποιος.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως χθες το απόγευμα όταν επέστρεψε στο σπίτι της έδωσε στην μικρή της κόρη, ένα δώρο από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης όταν γύρισε από το εξωτερικό πρόσφατα, έφερε στην μικρή Μαρίνα ένα μπλουζάκι από την παιδική ταινία Frozen.

Όπως ήταν αναμενόμενο η 4χρονη Μαρίνα ξετρελάθηκε και αυτό έφερε χαρά καισ την ίδια την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη: Έγινε «έξαλλη» και διέκοψε τους συνεργάτες της - «Στο τέλος φαίνεται ότι κλέβω»!

«Έξαλλη» έγινε η Ελένη Μενεγάκη και διέκοψε τους συνεργάτες της σήμερα στην εκπομπή της την ώρα που χόρευαν. «Στο τέλος φαίνεται ότι κλέβω», είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια μετά το πρώτο διάλειμμα που έκανε και βγήκε πάλι στον αέρα του Alpha, διέκοψε την μουσική και το χορό του πάνελ της και έκανε μια δήλωση εκνευρισμένη.

Η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος: «Πάμε σιγά σιγά στα θέματά μας; Να μία που μιλάω εγώ παραπάνω, μία που είναι πολλά τα θέματα που θέλουμε να πούμε, μία τα δώρα μας που είναι πολλά και θέλω να δώσω, πάντα πέφτω εκτός εκπομπής. Να και στο τέλος φαίνεται ότι κλέβω και δύο με τρία λεπτά που τα κλέβω δηλαδή».

Ελένη: Έδειξε στον αέρα το μήνυμα που αφορούσε μόνο την... ίδια! Έμεινε έκπληκτη!

Ελένη εκπομπή Alpha

Ελένη: Έμεινε άφωνη στον αέρα της εκπομπής της! Ποιος την πήρε τηλέφωνο και την ξάφνιασε;

Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη στον αέρα της εκπομπή της με ένα περιστατικό που έγινε! Ποιος την πήρε τηλέφωνο και την ξάφνιασε;

Σήμερα στην εκπομπή της στον AlphaTv έγινε κάτι απρόοπτο, που κανείς δεν περίμενε να συμβεί και ξάφνιασε την παρουσιάστρια!

Τι έγινε; Τηλεφώνησε μία φίλη της και αρχικά δεν κατάλαβε ποια είναι, όμως όταν της εξήγησε ποια είναι… η Ελένη Μενεγάκη «τρελάθηκε»!

Ελένη: Έδειξε στον αέρα το μήνυμα που αφορούσε μόνο την... ίδια! Έμεινε έκπληκτη!

Η φίλη της παρουσιάστριας της είπε χαρακτηριστικά: «Γεια σου Ελένη μου! Χρόνια Πολλά! Είμαι η φιλεναδίτσα σου η Ντόρα από Γρεβενά…»!

Μενεγάκη παρουσιάστρια Alpha

Η Ελένη δεν έδωσε αρχικά σημασία νομίζοντας ότι είναι μία τηλεθεάτρια που την αποκαλεί φιλεναδίτσα, όταν όμως της εξήγησε ποια είναι, η παρουσιάστρια τα έχασε και είπε:

«Έλα βρε… από τα Γρεβενά; Η Ντόρα; Άσε μην πω και το επίθετό σου στον αέρα…»!

Ελένη Μενεγάκη