Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κάμερα τον «έπιασε» δίπλα σε καλλονή μελαχρινή! Ήταν μόνο με τα εσώρουχα της!

Πως θα αντιδράσει η Βαλαβάνη;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κάμερα τον «έπιασε» δίπλα σε καλλονή μελαχρινή! Ήταν μόνο με τα εσώρουχα της!

Η κάμερα «έπιασε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο δίπλα σε καλλονή μελαχρινή και ήταν μόνο με τα εσώρουχα της!

Ο γνωστός πρώην παίκτης του Survivor και παρουσιαστής του Open δημοσίεσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που μας εξέπληξε!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και συγκεκριμένα στο personal studio που διατηρεί ο πατέρας του.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δημοσίευσε ένα βίντεο από το γυμναστήριο και στο φόντο βρισκόταν μία φωτογραφία με μια καλλονή γυναίκα που φορούσε μόνο τα εσώρουχα της και όπως είπε πρόκειτα για την αδερφή του!

Συγκεκριμένα σχολίασε:

"Η αδερφή μου".

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κωνσταντίνος Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δε δίστασε και αποκάλυψε on air, τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ένα μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ήταν αρκετό για να κάνει τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύψει το μεγαλύτερο του παράπονο για την αγαπημένη του.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Το ρομαντικό ταξίδι και οι βόλτες στην παραλία!

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου διαφωνούσαν ως προς το πόσα χρόνια έχει χωρίσεο Brad Pitt με την Anjelina Jolie, με τον Παύλο Σταματόπουλο να υποστηρίζει πως πρόκειται για μία δεκαετία και την παρουσιάστρια να διαφωνεί.

Προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έστειλε μήνυμα στον Παύλο Σταματόπουλο προκειμένου να του πει πόσα χρόνια είναι χωρισμένο το ζευγάρι.

Η κίνηση αυτή της συντρόφου του παραξένεψε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος εξέφρασε δημόσια το παράπονό του και είπε:

«Το ότι η Ευρυδίκη στέλνει μήνυμα στον Παύλο και δεν στέλνει σε μένα δε σου κάνει εντύπωση; Δε μου έχε στείλει τίποτα»!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδικής Βαλαβάνη!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα «έσπασε» σε νυχτερινό κέντρο! Το βίντεο έρχεται κατευθείαν από το κινητό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!

Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Τσαλίκη μαζί με καλούς φίλους, με αφορμή τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αφού θέλησε να τα γιορτάσει δίπλα σε αγαπημένα του άτομα!

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους αποθανάτισε μαζί και είδαμε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια.

Κωνσταντίνος Βασάλος - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι τρελά ερωτευμένοι! Η ρομαντική απόδραση τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος Ευρυδική Βαλαβάνη νυχτερινό κέντρο χορός

Ωστόσο, η Ευρυδική Βαλαβάνη το ίδιο βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory ένα βίντεο, όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ανέβει πάνω στην πίστα μαζί με τον Ηλία Γκότση και χορεύουν σε ξέφρενους χορούς!

Δείτε το σχετικό βίντεο: