MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος μας δείχνει τον γιο του! Πόση ομοιότητα έχουν;

Είναι ένας κούκλος!

MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος μας δείχνει τον γιο του! Πόση ομοιότητα έχουν;

Ο Σταμάτης Κωβαίος που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του MasterChef μας δείχνει τον γιο του! Πόση ομοιότητα έχουν;

Η γυναίκα του Σταμάτη ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star και ίσως έτσι η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο Σταμάτης πήρε πολλά από το παιχνίδι, αλλά όχι τον τίτλο! Το σίγουρο είναι ότι έχει κερδίσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την γυναίκα του και τον γιο του!

MasterChef: Αυτή είναι η σύζυγος του Σταμάτη Κωβαίου! Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ο ίδιος μας έδειξε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και είναι ένας κούκλος!

Δείτε τον:

MasterChef: Θυμάστε τον Σταμάτη Κωβαίο; Ξεχάστε τον! Έγινε άλλος άνθρωπος και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Θυμάστε τον Σταμάτη Κωβαίο από το MasterChef; Ξεχάστε τον! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε, αφού έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος!

Ο Σταμάτης Κωβαίος έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, MasterChef.

Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά το ταλέντο του «ταξίδεψε» σε όλη την Ελλάδα και φυσικά οι 3 κριτές του το αναγνώρισαν.

Ο Σταμάτης είναι μια προσωπικότητα που δύσκολα ξεχνάει κανείς. Λίγο η κόκκινη μοϊκάνα που είχε μέσα στο παιχνίδι, λίγο τα μούσια του, σίγουρα τον έχεις καθαρά μέσα στο μυαλό σου.

Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν και έτσι άλλαξε και ο Σταμάτης. Αποφάσισε λοιπόν να μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο και ξύρισε μαλλιά και μούσια.

Δείτε την φωτογραφία και πείτε μας... θα τον αναγνωρίζατε;

MasteChef Σταμάτης Κωβαίος

MasterChef: Ο Σταμάτης Κωβαίος τους είχε "παγώσει" όλους! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο!

Ο Σταμάτης Κωβαίος τους είχε "παγώσει" όλους στο MasterChef με την αποκάλυψη του. Είχε μιλήσει για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του και το χειρουργείο που ήθελε να κάνει.

Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι και είχε συγκινήσει.

Ο παίκτης, όταν ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τι θα τα κάνει τα χρήματα σε περίπτωση που κερδίσει, δήλωσε πως έχει κολπική μαρμαρυγή και θέλει να κάνει χειρουργείο.

«Τα λεφτά σεφ θα τα χρησιμοποιήσω για ένα χειρουργείο που θέλω να κάνω, έχω κολπική μαρμαρυγή. Έχω ένα θέμα υγείας, το οποίο με ταλαιπωρεί δυο τρία χρόνια τώρα. Γι’ αυτό το λόγο μπήκα μέσα στο παιχνίδι, για τα λεφτά. Εντάξει, δεν είναι 100% ότι θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω πάρα πολλές πιθανότητες να βγω νικητής», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.