Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή! Δείτε το...

Το χαρτί από το ΕΣΡ στη φόρα! Για τι ακριβώς κατηγορείται;

Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο

Έφτασε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα! Δείτε το για πρώτη φορά!

Η ημέρα κρίσης τόσο για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή όσο και για την ομάδα του στη μεσημεριανή εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" πλησιάζει καθώς την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα βρεθούν ενώπιον του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για τον φοιτητή που αυτοικανοποιήθηκε στην πλάτη φοιτήτριας!

Ο ΣΚΑΪ είναι πρώτος στην ημερήσια διάταξη με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ και προέκυψε μετά από πολλές καταγγελίες που έγιναν προς το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Τα σχόλια που έκαναν μέλη του πάνελ και η διακωμώδηση του περιστατικού ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

ΣΚΑΙ: Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα! Ποιος πήρε τα πράγματα του κι έφυγε από την εκπομπή;

Μεταξύ των άρθρων που ελέγχεται να έγινε παραβίαση είναι και αυτά της Ανθρώπινης αξίας, της ποιότητας προγράμματος αλλά και το ενδεχόμενο για δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου. Σημειώνεται ότι για τον δημοσιογράφος αναμένεται να υπάρξουν κυρώσεις και από την ΕΣΗΕΑ αφού θα περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο.

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Γιώργος Λιάγκας: Αλλαγή πλάνων στο ΣΚΑΙ! «Πετούν» από το πρόγραμμα την εκπομπή!

Το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τέλος και η αλλαγή πλάνων του ΣΚΑΙ ήταν αναμενόμενη! «Πετούν», λοιπόν, την εκπομπή από το πρόγραμμα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω με επιφύλαξη πάντα όλες τις νέες πληροφορίες!

Σύμφωνα με τις πηγές μου οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισαν μετά από αρκετές συσκέψεις και με την ομάδα της εκπομπής «Μεσημέρι ΣΚΑΙ» να βγάλουν από το πρόγραμμα τις επαναλήψεις της εκπομπής που είχαν τεθεί σε πολύ πρωινές ώρες για να γεμίσει το κενό στο πρόγραμμα!

Γιώργος Λιάγκας - σκάνδαλο: Παραίτηση "βόμβα" συνεργάτη του στον ΣΚΑΙ; Όλη η αλήθεια!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, εφόσον δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής εξελίξεις από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό να απομακρύνουν από την τηλεόραση επεισόδια της συγκεκριμένης εκπομπής που μπορεί να είχαν κάποιους... τσιμπημένους θα πω σχολιασμούς από τον παρουσιαστή και το πάνελ του!

Να τονίσω πως οι άνθρωποι του σταθμού έχουν δώσει ήδη δεύτερη ευκαιρία στον Γιώργο Λιάγκα και στην ομάδα του παρά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες γιατί πιστεύουν πως... άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε.

Ωστόσο αναμένουμε για την απόφαση από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ γιατί το θέμα σίγουρα δεν έχει τελειώσει...