Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: "Είναι ψέμα!" - Η απίστευτη "έκρηξη" στις κάμερες όταν τον ρώτησαν για το OPEN! Βίντεο...

Δεν πρόλαβαν να τον ρωτήσουν για την αγωγή και... μίλησε μόνος του!

Νίκος Μουτσινάς:
News 29.11.2019 08:59

"Είναι ψέμα!" - Η απίστευτη "έκρηξη" του Νίκου Μουτσινά στις κάμερες όταν τον ρώτησαν για την αγωγή του OPEN! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

Δεν πρόλαβαν να τον ρωτήσουν για όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες κι εκείνος έτρεξε να διαψεύσει το περιστατικό, ως ένα σημείο!

Ανακοίνωσε μπροστά στους δημοσιογράφους ότι όσα ακούγονται είναι ψέμα, πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό στην αγωγή και πως ακούγονται και γράφονται τα πράγματα λίγο πιο φουσκωμένα από ότι πραγματικά είναι!

ΣΚΑΙ: Από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά... παρουσιάστρια στο κανάλι; Αποκάλυψη τώρα!

Δείτε ακριβώς όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day:

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι!

Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει και αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι και όλες οι λεπτομέρειες στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Πολλά είχαν ακουστεί για το Νίκο Μουτσινά και την μεταγραφή του, αφού ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Open! Το κενό που αφήνει πίσω του είναι αρκετά μεγάλο, και όλο το καλοκαίρι οι υπεύθυνοι έψαχναν τον κατάλληλο, για να μπει στην ζώνη 3 με 5, που ήταν κενή.

Την ίδια ώρα που ο Νίκος έψαχνε όνομα, και τελικά κατέληξε σε εκείνο που σας είχα γράψει για την εκπομπή του, οι αρμόδιοι στο Open tv έψαχναν τι θα κάνουν. Αν και οι αρχικές σκέψεις ήθελαν την Μπακοδήμου στην θέση του, τελικά έγινε η ανατροπή και μπαίνει μια κυρία που έκλεψε τις εντυπώσεις το καλοκαίρι!

Έχει χιούμορ, ατάκα σαν του Νίκου και τα νούμερά της ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά.....Αυτό σκέφτηκαν στο κανάλι και τελικά «κλείδωσε» η Κατερίνα Ζαρίφη για να αναλάβει την μεσημεριανή ώρα! Αν με ρωτάτε, η επιλογή είναι πολύ σωστή γιατί η Κατερίνα είναι από τις παρουσιάστριες που αποτελούν διαχρονική αξία στο χιούμορ και το γέλιο!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο Open tv! Η μεγάλη αλλαγή στο κανάλι!

Το πότε θα γίνει η πρεμιέρα της αλλά και το όνομα εκπομπής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά φυσικά μόλις τα μάθω, θα επανέλθω!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: Σάρωσε στον ΣΚΑΙ με τα νούμερά του! "Φωτιά" για τους αντιπάλους του!

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε «πόλεμο»! Η «επίθεση» που δέχτηκε - «Δεν έχει και μαλλιά»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share