Sin Boy: Εικόνες που σπαράζουν! Η τραγωδία που τον «τσάκισε»!

Θα συγκινηθείτε!

Sin Boy: Εικόνες που σπαράζουν! Η τραγωδία που τον «τσάκισε»!

Σπαράζουν καρδιές οι εικόνες που δημοσίευσε ο Sin Boy από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία. Το δημόσιο μήνυμα του με την έκκληση προκαλεί συγκίνηση. Η τραγωδία αυτή τον «τσάκισε».

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους στους ανθρώπους που έζησαν την τραγωδία στην γειτονική χώρα.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κατάγεται από εκεί. Επίσης, ο Sin Boy θέλησε να εκφράσει την λύπη του, ενώ έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν.

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπε ενώ συνόδευσε το μήνυμα του με σπαρακτικές εικόνες.

Sin Boy: Αυτή είναι η «γυναίκα» του τραγουδιστή «Mama”! Δείτε το πρόσωπό της...

Δείτε το πρόσωπο της "γυναίκας" του τραγουδιστή του... "Mama", Sin Boy! Αυτή είναι κι έχουμε βίντεο! Αποκάλυψη τώρα για πρώτη φορά...

Ο Sin Boy παρά τη μεγάλη του προβολή στα social media φροντίζει να προστατεύει τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος κρατώντας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό συμβαίνει και με την κοπέλα του, ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο τραγουδιστής έφτασε σε επίπεδα διασημότητας που δεν τα περίμενε κανείς.

Αθηνά Παντελίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τον Sin Boy! Αποκαλύπτει αν πήρε άδεια τελικά για το τραγούδι του Παντελίδη!

Σε παλιά του insta stories και βίντεο που ανέβαζε συμμετείχαν κάποια από τα στενά του πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η κοπέλα του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο ο Sin Boy αποφασίζει να της κάνει μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου, η οποία κατέληξε σε… φάρσα.

Η κοπέλα, από τις ελάχιστες πληροφορίες που δίνονται στο βίντεο, λέγεται Δέσποινα, είναι ένα εντυπωσιακό ξανθό κορίτσι που φαίνεται ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον τραγουδιστή, από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα, αφού στο βίντεο του 2016 ο ίδιος αναφέρει ότι είναι μαζί της 2 χρόνια.