Έλενα Ράπτη: «Ας έρθει πρώτα το μωράκι μου και μετά...»! Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της!

Τα αποκάλυψε όλα!

Έλενα Ράπτη: «Ας έρθει πρώτα το μωράκι μου και μετά...»! Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της!

Η Έλενα Ράπτη κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της! «Ας έρθει πρώτα το μωράκι μου και μετά...»!

Η πανέμορφη πολιτικός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και οι φήμες περί μίας πιθανής εγκυμοσύνης, δίνουν και παίρνουν! Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι έγκυος!

Έλενα Ράπτη: Και δεύτερη «κρυφή» εμφάνιση με τον Κίμωνα πριν τον γάμο! Μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία...

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δική μου οικογένειας. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εκεί εξίσου καλά. Άλλοστε υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ. Αν ποτέ μου είχα το δίλημμα οικογένεια ή πολιτική καριέρα θα διάλεγα την οικογένεια, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο.

Στην πράξη θα φανεί πόσο καλή μανούλα θα γίνω. Ας έρθει πρώτα το μωράκι και ας ελπίσουμε ότι θα είμαι καλή μαμά».

Όσο για τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνης της, απάντησε: «Οι φήμες παραμένουν φήμες».

Έλενα Ράπτη: Είναι έγκυος; Απαντά ανοιχτά και αποκαλύπτει την αλήθεια!

Είναι έγκυος η Ελενα Ράπτη; Απαντά ανοιχτά και αποκαλύπτει την αλήθεια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά.

Το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κίμωνα Μπάλλα και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε στη συνέντευξή της για το γάμο της: «Ο γάμος μας έγινε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Πήρα, λοιπόν, την απόφαση να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελα να είναι μέρος της δημόσιας συζήτησης την προεκλογική περίοδο. Ούτε ήθελα να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνιακά στον πολιτικό μου αγώνα. Ήταν μια προσωπική στιγμή, που την κρατήσαμε δική μας στον χρόνο που έπρεπε».

Για τους πρώτους μήνες του έγγαμου βίο της, η Ράπτη δηλώνει « Πάει περίφημα. Δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Απλά προστέθηκε σε αυτή η κοινή μας ζωή και περισσότερα σχέδια για το μέλλον. Είναι ένας γάμος σαν όλους τους άλλους». Ενώ στις φήμες περί εγκυμοσύνης της απαντά: «Θα σας πω ότι, ακόμη και μυστικό να ήταν, μάλλον δύσκολα θα έμενε κρυφό για καιρό!»