Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλάει «ανοιχτά» για τις πλαστικές που έκανε στο παρελθόν! «Ήμουν σαν...»! (Βίντεο)

Το αποκάλυψε πρώτη φορά!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλάει «ανοιχτά» για τις πλαστικές που έκανε στο παρελθόν! «Ήμουν σαν...»! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός μιλάει «ανοιχτά» για τις πλαστικές που έκανε στο παρελθόν του και είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων «Ήμουν σαν...»!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο του!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Να σου πω το έχω κάνει στο παρελθόν πριν από 3-4 χρόνια, αλλά σε εμένα μου δίνει ένα πολύ παγωμένο look και θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα δει μια φωτογραφία, όπου χαμογελούσα και ήμουν σαν μάσκα και λέω απαπα ποτέ ξανά».

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει! «Έκανα πλαστική στην μύτη μου, έκλαιγα με τα σχόλια»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική! Τι είναι αυτό που "έφτιαξε";

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου και παραδέχτηκε δημοσίως πως έχει κάνει πλαστική! Τι είναι όμως αυτό που τον ενόχλησε και εν τέλη "έφτιαξε";

Ο ίδιος χωρίς κανένα ενδοιασμό αποκάλυψε τα πάντα για τις πλαστικές του επεμβάσεις και όχι μόνο!

Ο λόγος για τον Χρήστο Μενιδιάτη, όπου και δήλωσε στην εκπομπή του Λιάγκα τα εξής...

τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική

"Ήδη έχω κάνει. Ό,τι μας ενοχλεί φυσικά. Δεν είμαι και πιτσιρίκος και πιστεύω πως ότι μπορεί να βελτιωθεί πάνω μου, θα το κάνω. Κοίταξε εγώ είχα ένα κειμήλιο. Οικογενειακή τη μύτη τη μεγάλη και πριν από αρκετά χρόνια, πήγα και την σουλούπωσα λίγο. Θέλω να παρακινήσω τα νέα παιδιά που κάτι πάνω τους στο πρόσωπο ή στο σώμα τους δεν το γουστάρουν και δεν το αποδέχονται, και φτιάχνονται γιατί; Δεν είναι κακό".

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές! Οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της!

Πασίγνωστη ηθοποιός "παραμορφώθηκε" από τις πλαστικές και οι "επιθέσεις" που δέχεται για το πρόσωπο της είναι πολλές, αφού είχε φυσική ομορφιά.

Μάλιστα, πολλοί την παρομοιάζουν με Ασιάτισσα, αφού από τα τραβήγματα, τα μάτια της πλέον έχουν αλλάξει σχήμα.

Είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς παγκοσμίως, ενώ άνετα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο, λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε και πολύ αυτοπεποίθηση όπως φαίνεται, αφού έδωσε στο νυστέρι... δουλειά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, και είδαμε πως το πρόσωπο της από τις πολλές πλαστικές επεμβάσεις έχει κατά κάποιο ποσοστό παραμορφωθεί.

Αποτέλεσμα; Να το καταλάβουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και να ξεκινούν "επιθέσεις" στα σχόλια πως έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της που την ξεχώρισαν και πλέον μοιάζει σαν Ασιάτισσα.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει δώσει στο νυστέρι να καταλάβει!

Ο λόγος για την ηθοποιό, Μέγκαν Φοξ!

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός

Πασίγνωστη ηθοποιός