Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στέλνει εξώδικο σε γνωστή εκπομπή! Τι ζητάει;

Τα υβριστικά σχόλια που τον εξόργησαν!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Στέλνει εξώδικο σε γνωστή εκπομπή! Τι ζητάει;
News 29.11.2019 16:45

Εξώδικο στέλνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε γνωστή εκπομπή! Τι ζητάει; O δημοσιογράφος ξεσπά σε υβριστικά σχόλια!

Το έστειλε σε δυο παραγωγούς της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια»!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τον γάμο έρχεται και το παιδί; Τι είπε ο βουλευτής;

Η εξώδικη διαμαρτυρία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αφορά σε σχόλια που ακούστηκαν για το πρόσωπό του στην εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» της 7ης Οκτωβρίου, για τα οποία αιτείται να προβούν στη δήλωση «ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο».

Πρόκειται για την εκπομπή που έγινε αμέσως μετά την επίθεση «καρατέκτα» σε βάρος αστυνομικού, από μέλος του ΚΚΕ. Σε εκείνο το περιστατικό ο κ. Μπογδάνος είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του εν λόγω στελέχους του ΚΚΕ.

Η ανάρτηση του κ. Μπογδάνου:

Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται Βασίλης Πύρρος του Σ., είναι μέλος του...

Posted by Constantinos Bogdanos on Sunday, October 6, 2019

Μπογδάνος vs «Ελληνοφρένεια» -Τι αναφέρει το εξώδικο

Πέρα από το αίτημα για τη δήλωση συγγνώμης, στο εξώδικο του κ. Μπογδάνου επισημαίνεται ότι πρέπει να διαγραφούν εντός δέκα ημερών τα σχετικά ηχητικά αποσπάσματα από την «Ελληνοφρένεια», αναρτήσεις και tweets που αναφέρονται στο πρόσωπό του.

Αντίγραφο του εξώδικου:

Μπογδάνος εξώδικο

Το εξώδικο του Κ. Μπογδάνου καταλήγει ως εξής:

«Το σύνολο του ως άνω tweet σας και των συγκεκριμένων ως άνω σχολίων που το ακολουθούν αποτελούν μια ακόμη προαποφασισμένη και σκόπιμη προσπάθεια ακραίας σπίλωσης και προσβολής της προσωπικότητας και του ονόματος μου, καθόσον εκφεύγει πλήρως από τα ανεκτά όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και δεοντολογίας και επιδίδεται σε μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση συκοφάντησής μου. Ειδικότερα, το σύνολο του ως άνω tweet σας και των συγκεκριμένων ως άνω σχολίων, από την αρχή μέχρι και το τέλος τους, διαχέεται από μια συνεχή ειρωνική, υβριστική και διαστρεβλωτική της αλήθειας διάθεση, με τη χρήση συκοφαντικών εκφράσεων.
»Να τα ανακαλέσετε και να τα διαγράψετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος.
»Να μην επαναλάβετε στο εξής ανάλογες με τις ανωτέρω ενέργειες
»Ως προς τις ως άνω από 7-10-2019, 8-10-2018, 9-10-2019, 10-10-2019, 11-10-2019, 14-10-2019 να ανακοινώσετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής σας το ακόλουθο κείμενο σε αντίστοιχες κατά προσέγγιση ημέρες και ώρες με αυτές κατά τις οποίες έλαβαν χώρα οι ως άνω προσβολές, προς αποκατάσταση της προσβολής που διαπράξατε στο πρόσωπό μου:
»Οι ραδιοφωνικές εκπομπές μας οι οποίες έλαβαν χώρα στις 7-10-2019, 8-10-2018, 9-10-2019, 10-10-2019,11-10-2019,14-10-2019 εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος του κου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Για τους λόγους αυτούς όλες οι ως άνω εκφράσεις ανακαλούνται. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο».
»Ως προς το ως άνω από 31-08-2018 tweet σας και τα συγκεκριμένα ως άνω σχόλια, να δημοσιεύσετε εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς του παρόντος στον ίδιο λογαριασμό που τηρείται στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το ακόλουθο κείμενο, προς αποκατάσταση της προσβολής που διαπράξατε στο πρόσωπό μου:
»Το από 31-08-2019 tweet μας και συγκεκριμένα σε αυτό σχόλια, τα οποία δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://twitter.com/Ellinofreneia/status/1167829073021812736?s=12 , ανακαλούνται, καθώς εμπεριείχαν υβριστικές και προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος του κου Κωνσταντίνου Μπογδάνου και αναληθείς ισχυρισμούς, που εσφαλμένως αναφέρθηκαν για το πρόσωπό του. Ζητάμε προσωπικά συγγνώμη από τον κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο»

Πηγή: iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ατύχημα για την γυναίκα του! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Ατύχημα είχε η γυναίκα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Στο φως της δημοσιότητας έφερε την φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο.

Η Ελένη Καρβέλα, χτύπησε μέσα στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να οδηγηθεί για τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο πολιτικός και δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η γυναίκα του χτύπησε το πόδι της στον καναπέ με αποτέλεσμα να πάθε κάταγμα.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο του! Μέσα και έξω από την εκκλησία!

«Καναπές άγριος, ύπουλος και άνανδρος επετέθη στην Ελένη επιτυγχάνοντας κάταγμα δακτύλου. Το άθλιον έπιπλον έχει ήδη γίνει καυσόξυλα. ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ για άλλη μια φορά άψογαι.», έγραψε χιουμοριστικά στην λεζάντα του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος ατύχημα γυναίκα νοσοκομείο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Έλενα Καρβέλα!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Έλενα Καρβέλα: Αυτή είναι η ημερομηνία γάμου τους! Όλες οι λεπτομέρειες!

Δείτε περισσότερα news θέματα στο youweekly.gr

Share