Επανασύνδεση με τον πρώην της; Η γνωστή ηθοποιός της showbiz δεν μπορεί να μείνει μακριά του!

Δεν το περιμένατε!

Επανασύνδεση με τον πρώην της; Η γνωστή ηθοποιός της showbiz δεν μπορεί να μείνει μακριά του!

Η γνωστή ηθοποιός της showbiz δεν μπορεί να μείνει μακριά του! Καυτή επανασύνδεση με τον πρώην της! Δεν θα πιστέψετε ποια αποφάσισε να περάσει την μέρα της με την προηγούμενή της αγάπη!

Τι και αν έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, οι δυο τους όπως φαίνεται δεν μπορούν να μείνουν χώρια!

Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux! Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε πριν από το δείπνο για το Thanksgiving να κάνει ένα δείπνο το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Λόγος; Ο Jimmy Kimmel, καθώς θέλησε να τον "ευχαριστήσει", επειδή είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν ήταν καλή μαγείρισσα.

επανασύνδεση showbiz

Μάλιστα η Aniston δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία με αυτό που μαγείρεψε και το όνομα του παρουσιαστή γράφοντας: «Εντάξει, @jimmykimmel… εδώ είναι το f* Friendsgiving enchiladas».

Μάλιστα, στο ίδιο δείπνο καλεσμένοι ήταν φυσικά η κολλητή της Courtney Cox, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Jason Bateman και ο πρώην σύζυγός της, Justin Theroux!

Οι δυο τους χώρισαν το 2017 όμως συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους!

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρεύτηκε! Αυτός είναι ο σύζυγός της!

Πασίγνωστη ηθοποιός ερωτικών ταινιών παντρρεύτηκε και σας δείχνουμε τον σύζυγό της! Αυτός είναι...

Πλέον θα χρειαστεί να βολευτείτε μόνο με τα βίντεο της από την εποχή της ενασχόλησής της με τις ερωτικές ταινίες και με τους αποκαλυπτικούς λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι άλλο, αφού αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για την Mia Khalifa, η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών η οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται, απαντώντας θετικά στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Robert Sandberg.

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Γνωστός ηθοποιός θα φορέσει γαμπριάτικο κοστούμι!

ηθοποιος ερωτικών ταινιών Mia Khalifa γάμος

Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, ο γάμος με τον 26χρονο chef αν και ήταν να γίνει το καλοκαίρι του 2021, μεταφέρθηκε ένα χρόνο νωρίτερα, δηλαδή για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 Mia Khalifa σύντροφος