Ελένη: Αδιανόητο! Ταράχτηκε μόλις είδε τι είχε πάνω της!

Τι συνέβη εν ώρα εκπομπής;

Ελένη: Αδιανόητο! Ταράχτηκε μόλις είδε τι είχε πάνω της!

Αδιανόητο! Ταράχτηκε μόλις είδε τι είχε πάνω της η Ελένη Μενεγάκη! Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στο πλατό εν ώρα εκπομπής!

Η γνωστή παρουσιάστρια εκεί που έδειχνε το απίθανο φόρεμά της έμεινε "παγωτό"! Τι ήταν όμως αυτό που της προκάλεσε τέτοια ταραχή;

Ελένη Μενεγάκη: Ο θάνατος που την «τσάκισε»! «Ραγίζει» καρδιές η εξομολόγηση της!

Η Ελένη θέλοντας λοιπόν να δείξει το φόρεμα και το ωραίο άνοιγμα στην πλάτη, ξέχασε πως φόραγε το σουτιέν της και φάνηκε live on camera! Εκείνη τη στιγμή άρχισαν όλοι οι συνάδελφοί της να την πειράζουν, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά "Παιδιά, είχα ξεχάσει τι φόραγα!"

Ελένη Μενεγάκη: Ανατροπή για την εκπομπή της! Η ανακοίνωση «βόμβα» μπροστά στις κάμερες!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μια αναπάντεχη ανατροπή για την εκπομπή της και έκανε μια ανακοίνωση «βόμβα» μπροστά στις κάμερες!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv σήμερα μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη για τις ερχόμενες ημέρες και την ανατροπή που έρχεται φέτος στην εκπομπή!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ποιες μέρες η εκπομπή της δεν θα προβληθεί λόγω των γιορτών και άρχισε να… λέει «Χρόνια πολλά» από τώρα αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της!

Η ίδια έχει καθιερώσει να μαγνητοσκοπεί κάποιες εορταστικές εκπομπές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ώστε να μπορέσει η ίδια και οι συνεργάτες της να κάθονται εκείνες τις ημέρες.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το διαζύγιο θρήνησε πιο πολύ από όλα! Ο χωρισμός που ξεπέρασε δύσκολα...

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν κάποιες μαγνητοσκοπημένες εκπομπές και αποκάλυψε κάνοντας την ανατροπή ότι δε θα κάνει Πρωτοχρονιά στην Αθήνα και είπε Χρόνια πολλά σε μία συνεργάτιδά της, την Βάσια κάνοντας τους συνεργάτες της που ήταν στο πάνελ να κλαίνε από τα γέλια… και εκείνη τους είπε: «Αφού δε θα είμαι εδώ, τι πειράζει να πω από τώρα Χρόνια Πολλά»!

Ελένη: Έτσι θα περάσει η παρουσιάστρια την γιορτή της κόρης της! Τα τρυφερά λόγια...

Έτσι θα περάσει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένης» την γιορτή της κόρης της σήμερα. Τα τρυφερά λόγια στον αέρα και οι ευχές.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά της και ξεχνάει ούτε λεπτό τα γενέθλια και τις γιορτές τους, ενώ πάντα φροντίζει να κάνει κάτι.

Ελένη Μενεγάκη: Το σπίτι της δεν είναι μόνο πανάκριβο! Καρέκλα στην τραπεζαρία της κάνει 30 ευρώ!

Σήμερα, έχει την γιορτή της η Βαλέρια και η παρουσιάστρια είπε στην εκπομπή «Σήμερα γιορτάζει η κορούλα μου η Βαλέρια, είναι από τις γιορτές που δεν θυμάται κανείς εύκολα… αλλά την γιορτάζουμε σήμερα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε θα την γιορτάσουν οικογενειακώς στο σπίτι τους.

Μενεγάκη Βαλέρια