Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το δικαστήριο! Τα λέει όλα!

Τι δημοσίευσε η ίδια και τους άφησε όλους άφωνους;

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το δικαστήριο! Τα λέει όλα!

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μετά το δικαστήριο! Τι δημοσίευσε και άφησε τους πάντες άφωνους; Τα λέει όλα!

Δεν θα πιστέψετε το χιουμοριστικό της post, όπου δίνει καθαρά την δική της απάντηση για τα όσα έχουν συμβεί!

Σάλος με την κατάθεση του Λυκουρέζου! Στα άκρα η διαμάχη μεταξύ Μαρίας- Ελένης και Κουτουμάνου!

Η ίδια επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο οποίος κάνει μια αδιάκριτη χειρονομία και λέει χαρακτηριστικά, "Ο κίνδυνος του να λες την ιστορία μόνο από την μία μεριά"!

Λυκουρέζου ποστ

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μαρία - Ελένη εις βάρος της αδερφής της στις 7 Απριλίου 2019, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της να διοριστεί προσωρινός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο φίλος της και επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Ραγδαίες εξελίξεις στην διαμάχη μεταξύ των παιδιών της Ζωής Λάσκαρη!

Ραγδαίες εξελίξεις στην διαμάχη μεταξύ των παιδιών της Ζωής Λάσκαρη! Τι συνέβη με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου!

Αυτός ο πόλεμος δεν λέει να κοπάσει. Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ τους,φέρνοντας στο φως αγιάτρευτες πληγές που μπορεί η Ζωή να τις έκρυβε,δεν επουλώθηκαν όμως,ποτέ.

Πασίγνωστη παρουσιάστρια "ξέχασε" ότι η Ζωή Λάσκαρη δεν ζει και της έκανε πρόταση για show ζωντανά!

Το πρωί του Σαββάτου, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN για την κόντρα που έχει η μητέρα της με την Μαρία Ελένη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Φυσικά και με ενόχλησε, γι’ αυτό και πήρα απόσταση από όλο αυτό. Το θέμα είναι να μη βγαίνει τίποτα στη δημοσιότητα, δεν υπάρχει λόγος. Συνεχίζουν οι νομικές διαδικασίες, υπάρχει ένας δρόμος που δεν ξέρουμε πού τελειώνει». Η ενδοοικογενειακή κόντρα φαίνεται πως συνεχίζεται, με απρόβλεπτο τέλος.

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου! Ποια κέρδισε;

Είναι γεγονός! Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την διαμάχη της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου! Ποια κέρδισε τελικά; Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικά την απάντηση!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας ανακοινώσω πως δόθηκε ένα τέλος σε όλο αυτό τον πανικό που είχε προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες για την βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μαρία - Ελένη εις βάρος της αδερφής της στις 7 Απριλίου 2019, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της να διοριστεί προσωρινός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο φίλος της και επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr πως η Μάρτα οφείλει να παραδώσει στη Μαρία - Ελένη αντίγραφο των κλειδιών του επίμαχου ακινήτου στο Πόρτο Ράφτη προκειμένου να το δείχνει σε υποψήφιους αγοραστές και να γίνει εκτίμηση της αξίας του από αρμόδιους πραγματογνώμονες.