Δούκισσα Νομικού: Δυο μήνες μετά την γέννα της κόρης της έφυγε εκτός Ελλάδος! Τι συνέβη;

Φωτογραφία αποκάλυψη!

Δούκισσα Νομικού: Δυο μήνες μετά την γέννα της κόρης της έφυγε εκτός Ελλάδος! Τι συνέβη;

Δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της η Δούκισσα Νομικού έφυγε εκτός Ελλάδος. Τι συνέβη και πήρε το αεροπλάνο και έφυγε;

Η παρουσιάστρια και μοντέλο ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κορούλας της.

Από τότε που έγινε μαμά, έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί στα παιδιά και τον σύζυγο της και έχει "αποτραβηχτεί" από την τηλεόραση.

Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το Λονδίνο. Βέβαια, δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το αν βρίσκεται εκεί για επαγγελματικούς λόγους ή για μερικές ημέρες χαλάρωσης με τον σύζυγο της ή ακόμη αν πρόκειται για παλιά φωτογραφία.

Δούκισσα Νομικού κόρη ταξίδι

Δούκισσα Νομικού: Σα να μην γέννησε ποτέ! Στην βόλτα με τον άντρα της το κολάν «πρόδωσε» το πόσο αδύνατη είναι!

Σα να μη γέννησε ποτέ η Δούκισσα Νομικού! Στην βόλτα με τον άντρα της το κολάν "πρόδωσε" το πόσο αδύνατη είναι! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, συνάντησε ο φακός του YOU τη Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δούκισσα εγκυμοσύνη σώμα

Η παρουσιάστρια και Σταρ Ελλάς 2007 συνεχίζει τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις, ωστόσο μετά το «So you think you can dance» έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση προκειμένου να είναι δίπλα στα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, και αυτό φαίνεται να είναι το μοναδικό εμπόδιο για την επιστροφή της στα δρώμενα. Προτάσεις υπάρχουν, με επικρατέστερη εκείνη για την παρουσίαση του «My Style Rocks», με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά μέχρι στιγμής και εκείνη να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.

Δούκισσα Νομικού μετά τη γέννα

Στην πρόσφατη έξοδό της στην Κηφισιά, για επαγγελματικό λόγο και πάλι, παρατηρήσαμε ότι έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε δύο μήνες - γέννησε στις 26 Σεπτεμβρίου. Η Δούκισσα είναι από τις τυχερές όσον αφορά το κομμάτι αυτό, αφού πήρε μόλις δέκα κιλά, περίπου όσα και στην πρώτη εγκυμοσύνη της.

Αφοσιωμένη στην οικογένειά της

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης

Τα τελευταία δύο χρόνια τής έχουν αλλάξει τη ζωή. Μέσα σε αυτό το διάστημα, εκτός από αφοσιωμένη σύζυγος, έγινε και αφοσιωμένη μητέρα, αφιερώνοντας 24 ώρες το 24ωρο στα παιδιά της. Ήδη από τη μέρα που γεννήθηκε ο Σάββας έχει αποφασίσει να μην κάνει τηλεόραση προκειμένου να είναι στο πλευρό του, ξυπνώντας κάθε πρωί για να τον φροντίσει. Η χαρά αλλά και οι υποχρεώσεις διπλασιάστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, από τη στιγμή δηλαδή που ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, με τη Δούκισσα να την ετοιμάζει για... τις πρώτες της εξόδους, αφού σαραντάρισε. Από την πλευρά της, πάντως, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται εκ νέου επαγγελματικά, ετοιμάζοντας την τηλεοπτική της επιστροφή μετά τη δεύτερη γέννα.

Δούκισσα Νομικού: Μοιάζει σαν δίδυμη με την μαμά της, αλλά έχουν 2 πράγματα διαφορετικά! Αυτά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ