Η Δανάη Παππά από το "Τατουάζ" έχει φύλακα άγγελο! Έκανε την αποκάλυψη με μια εικόνα!

Η πιο γλυκιά φάτσα!

Η Δανάη Παππά από το

Η Δανάη Παππά η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή και αγαπήσαμε μέσα από το "Τατουάζ" του Alpha έχει φύλακα άγγελο, ο οποίος είναι σκέτη γλύκα. Έκανε την αποκάλυψη με μια εικόνα.

Μετά το τέλος της σειράς, έχοντας δει επιτυχία συνέχισε στο πλευρό του Ανδρέα Γεωργίου και πλέον την βλέπουμε μέσα από τις «8 Λέξεις».

Είναι λάτρης του Instagram μέσα από τον λογαριασμό της μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες έκανε την πιο γλυκιά δημοσίευση.

Με μια φωτογραφία, αποκάλυψε τον σκύλο της, ο οποίος για την ίδια είναι ο φύλακας άγγελος. Η Δανάη Παππά, έχει τεράστια αδυναμία στο μαύρο λαμπραντό που έχει το όνομα Σπίθας.

Βίντεο ντοκουμέντο! Η Δανάη Παππά του "Τατουάζ" προετοιμάζεται για... τον γάμο! Δείτε το ολόλευκο νυφικό...

Δανάη Παππά Τατουάζ

Αυτό είναι το "παιδί" της Δανάης Παππά από το "Τατουάζ"! Έχει γαλάζια μάτια και θα σας κλέψει την καρδιά!

Αυτό είναι το "παιδί" της Δανάης Παππά που γνωρίσαμε από το "Τατουάζ". Έχει γαλάζια μάτια και θα σας "κλέψει" την καρδιά, αφού είναι μια σκέτη γλύκα.

Η ηθοποιός πλέον πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις» όπου έχει αποκτήσει με τον πρωταγωνιστή ένα γιο.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δανάη Παππά, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια κοινή τους φωτογραφία η οποία έκανε χαμό από τα likes.

«Μα τι πλάσμα είσαι εσύ;», έγραψε στην λεζάντα της και όπως φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά.

Δανάη Παππά: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό του "Τατουάζ"! Το χειρουργείο και η ανακοίνωση του γιατρού...

Δανάη Παππά Τατουάζ παιδί

Shop it! Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα...

Η Δανάη Παππά του «Τατουάζ» έδωσε κάτω από 20 ευρώ γι αυτό το τζιν! Είναι σκισμένο στα γόνατα και... shop it now girls! Ξέρουμε που θα το βρεις!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες με το νέο της σύντροφο να ψωνίζει σε γνωστό εμπορικό κέντρο και η αλήθεια είναι πως επικεντρωθήκαμε πάρα πολύ στο σύνολό της!

Η πρώην πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του κοινού "Τατουάζ", έκανε μια εξαιρετική και οικονομική ταυτόχρονα επιλογή τζιν κι εμείς εδώ βρήκαμε που θα το βρεις για να το αποκτήσεις και να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου είτε το πρωί είτε το βράδυ!

Είναι από τα extreme τζιν παντελόνια με τα μεγάλα σκισίματα που φυσικά αν είσαι πολύ in fashion girl ξέρεις πως μπορείς να το φορέσεις το πρωί με sneakers αλλά ταιριάζει και απίστευτα σε μια βραδινή έξοδο με ένα απλό t-shirt και γόβες!

Δανάη Παππά νέος σύντροφος τζιν

Κοστίζει 19,99 και είναι από γνωστή εταιρία!