Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Αυτή είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό!

Η σοβαρή κρίση στη ζωή τους έπειτα από 8 χρόνια!

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Αυτή είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό!

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους! Ποια είναι όμως η σχέση τους μετά τον χωρισμό;

Η σχέση τους όπως φαίνεται άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, από το καλοκαίρι!

Μαρία Σολωμού - Πάνος Μουζουράκης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους! Οι καυγάδες και η πίεση...

Αν και οι δυο τους το πάλεψαν αρκετά στην αρχή, μέχρι στις αρχές του φθινοπώρου, όπου και άρχισαν να ακούγονται έντονες φήμες που τους ήθελαν να διανύουν τη σοβαρότερη κρίση στη σχέση τους.

Όταν λοιπόν η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον Πάνο Μουζουράκη απλά σηκώθηκε και έφυγε ενώ εκείνος τήρησε σιγή γύρω από τον χωρισμό τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται εκείνος έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Οι δυο τους μάλιστα απαθανατίστηκαν στο Λος Άντζελες σε πρόσφατο κοινό τους ταξίδι, ενώ η Σολωμού παραμένει μόνη της.

Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για την «Βερβερίτσα»! Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε...

Την σιωπή της «έσπασε» η Μαρία Σολωμού και μίλησε για τον λόγο που έφυγε από την «Βερβερίτσα», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Μουτσινάς.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και την ρώτησε για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση.

Μαρία Σολωμού: Η αποκάλυψη για την υγεία της - «Είμαι αδύναμη...»!

«Με τον Νίκο περάσαμε μια χρονιά σούπερ και ένα καλοκαίρι που συνδυάσαμε τις διακοπές με τη δουλειά. Το θέμα ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά ότι αφού θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη 2-3 φορές. Κάποια στιγμή μου λέει, επειδή ήμουν η μόνη που είχα προτάσεις για δουλειές και έλεγα όχι, «Μαρία, επειδή έχω αγχωθεί και φοβάμαι, μπορεί να μην το κάνω και να μείνεις χωρίς δουλειά. Δε θέλω να μείνεις χωρίς δουλειά από εμένα. Σε παρακαλώ κλείσε κάτι κι αν το κάνω δεν πειράζει αν δεν είσαι». Έτσι έγινε» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.