Ελένη Φουρέιρα: Κάθισε σε λευκή αυτοκινητάρα! Την είδαμε και πάθαμε σοκ!

Θα σας πέσει το σαγόνι!

Ελένη Φουρέιρα: Κάθισε σε λευκή αυτοκινητάρα! Την είδαμε και πάθαμε σοκ!

Η Ελένη Φουρέιρα κάθισε σε λευκή αυτοκινητάρα και πάθαμε σοκ. "Χανόταν" στην εικόνα του η τραγουδίστρια στην φωτογραφία της. Την είδαμε και πάθαμε σοκ.

Σαν λάτρης του Instagram καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους με διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί.

Πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε μέσα σε μια ένα λευκό τζιπ που ήταν... θηρίο. Μάλιστα, στην εικόνα του η Ελένη Φουρέιρα "χανόταν".

Όπως ήταν επόμενο τόσο τα likes όπως και τα σχόλια από θαυμαστές της έπεσαν βροχή, αφού δεν χάνουν ούτε μια ανάρτηση της.

Ελένη Φουρέιρα: Εδώ γεννήθηκε! Εικόνες από την πόλη που έζησε τα παιδικά της χρόνια!

Ελένη Φουρέιρα αυτοκίνητο

Ελένη Φουρέιρα: Ούτε καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια; Άγριος σκοτωμός...

Άγριος τσακωμός για Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με Ελένη Φουρέιρα; Ούτε καλημέρα; Αποκάλυψη για το τι ακριβώς συνέβη!

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και κατέχουν καλά το τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό παρασκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, λένε ότι οι σχέσεις των δυο τραγουδιστών τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά τεταμένες αλλά σχεδόν ανύπαρκτες!

Κάτι που αν δει κανείς προσεκτικά το talent show The Final Four, στο οποίο συμμετέχουν και οι δυο είναι φανερό από τις κόντρες και τις ατάκες που πετάνε ο ένας στον άλλον στον τηλεοπτικό άερα.

Φυσικά κανείς από τους δυο δεν άφησε ποτέ ούτε θα άφηνε να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου, αφού είναι πολύ επαγγελματίες για να το κάνουν αυτό.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Επίσης, φροντίζουν στα γυρίσματα να φοράνε, όσο γίνεται, το πολύ καλό τους πρόσωπο, με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Η πραγματικότητα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao είναι εντελώς διαφορετική!

Ο λόγος που τα έσπασαν

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao ο λόγος που τα "έσπασαν" είναι πολύ συγκεκριμένος! Επίσης, οι σχέσεις της Ελένης με την Ζέτα είναι παγωμένες και ήταν αυτονόητο άλλωστε αφού θα έπαιρνε το μέρος του συντρόφου της.

Πηγή: Ciao.