Ζέτα Μακρυπούλια: Το μεγάλο δώρο που της έκανε η μητέρα της! Έμεινε "κρυφό" μέχρι να το αποκαλύψει...

Το είπε για πρώτη φορά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μεγάλο δώρο που της έκανε η μητέρα της! Έμεινε

Αυτό είναι το μεγάλο δώρο που έκανε στην Ζέτα Μακρυπούλια η μητέρα της, στην αρχή της καριέρας της. Έμεινε "κρυφό" μέχρι να το αποκαλύψει η ίδια.

Η παρουσιάστρια πριν δει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της, έκανε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης και της μόδας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πριν έναν περίπου χρόνο είχε μιλήσει στο Iefimerida για την ζωή της και είχε αποκαλύψεις άγνωστες πτυχές από την αρχή της καριέρας της. Μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για την μητέρα της.

Κυρία Μακρυπούλια, ξεκινήσατε πολύ μικρή στον χώρο του θεάματος. Πώς προέκυψε;

«Δεν είχα κλείσει τα δεκατέσσερα όταν ξεκίνησα. Ημουν ένα κλειστό παιδί και η δουλειά με βοήθησε πολύ. Η απόφαση δεν ήταν 100% δική μου. Κάπου άκουσε η μητέρα μου τότε ότι ψάχουν κορίτσια για μια διαφήμιση, και με πήγε… Δεν ξέρω ακριβώς πώς το σκέφτηκε. Και ήταν πάντα μαζί μου. Εγώ μόνη μου δεν θα πήγαινα ποτέ και πουθενά».

Ζέτα Μακρυπούλια: Είδαμε το πρόσωπο της από πολύ κοντά! Το βλέμμα της μας "πάγωσε"!

- Σας έκανε καλό;

«Ηταν ένα μεγάλο δώρο αυτό που μου έκανε η μητέρα μου που το καταλαβαίνω τώρα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξή μου αν δεν είχα επιλέξει αυτόν τον δρόμο. Ημουν φοβερά κλειστό και ντροπαλό παιδί. Κι όλο αυτό με άνοιξε, κι ακόμα με ανοίγει. Είχε μια δυσκολία στην καθημερινότητά του: Σχολείο, διάβασμα και παράλληλα διαφημίσεις και μόδα. Το πρόγραμμά μου ήταν πιεσμένο. Αλλά εγώ πάντα το αντιλαμβανόμουν σαν παιχνίδι».

Ζέτα Μακρυπούλια: Το σαλόνι της έχει θέα του «ονείρου»! Το μίνιμαλ στιλ μες στο γκρι!

Το σαλόνι της Ζέτας Μακρυπούλια έχει θέα του «ονείρου»! Το μίνιμαλ στιλ μες στο γκρι και η διακόσμηση που μας έκλεψε την καρδιά!

Η ηθοποιός, αγαπά πολύ τα μίνιμαλ ρούχα και το στιλ της, φαίνεται πλήρως στο σπίτι της. Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μας έχει δείξει ποτέ το εσωτερικό του, με μία μόνο φωτογραφία έκανε την εξαίρεση και προκάλεσε εντύπωση.

Κάνοντας μια... βόλτα στο Instagram της, την ξετρυπώσαμε και την εντοπίσαμε για εσάς! Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει σαλόνι με θέα του «ονείρου» και εκείνο έχει μίνιμαλ στιλ μες στο γκρι. Τόσο ο καναπές όσο και οι κουρτίνες της, έχουν το συγκεκριμένο χρώμα, ενώ από το παράθυρό της βλέπουμε την απίστευτη θέα που αντικρίζει και εκείνη! Δείτε την και πείτε μας... δεν ζηλέψατε και εσείς;

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε πράσινο κολάν από δέρμα και ο Χατζηγιάννης δεν ξεκόλλαγε από δίπλα της!