Δύσκολες ώρες για τον Χρυσοχοΐδη! Εκκένωσαν το σπίτι του! Τι συνέβη;

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν στις θέσεις τους!

Δύσκολες ώρες για τον Χρυσοχοΐδη! Εκκένωσαν το σπίτι του! Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Χρυσοχοΐδη και τους δικούς του! Εκκένωσαν το σπίτι του! Τι ακριβώς συνέβη στον γνωστό πολιτικό;

Με ασφαλή διέλευση, χωρίς να θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια και ένταση, περίπου 50 άτομα βρέθηκαν έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το μεσημέρι του Σαββάτου!

Άγρια επίθεση κατά συνεργάτη γνωστού Έλληνα πολιτικού! Ποια η κατάσταση του;

Όπως ανακοινώθηκε πέταξαν στο δρόμο τρικάκια που αφορούσαν σε πρόσφατη κατάληψη που εκκενώθηκε από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί του υπουργού βρίσκονταν στις θέσεις τους.

Οι νεαροί μετά από τη σύντομη διαμαρτυρία τους αποχώρησαν.

Πηγή cnn.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος πολιτικός! Μπαίνει χειρουργείο...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πασίγνωστος πολιτικός! Μπαίνει χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν σταμάτησε πρόωρα τις διακοπές του στην Αυστρία και επέστρεψε στο Λουξεμβούργο για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκε χρειάσθηκε να «συντομεύσει» τις διακοπές του στην Αυστρία και «να επανέλθει στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βρυξέλλες.

Πένθος για Έλληνα βουλευτή! Νεκρό σε τροχαίο μέλος της οικογένειας του!

Ο Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ηγεσία της Επιτροπής από το 2014 και του οποίου η θητεία εκπνέει τον προσεχή Οκτώβριο, χρημάτισε επίσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος πολιτικός

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ