Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τσακίζει» κόκαλα ο παρουσιαστής - «Τα είχε μαγειρέψει η μάνα μου πριν πεθάνει»!

Η ανατριχιαστική ανάρτηση για την μητέρα του!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τσακίζει» κόκαλα ο παρουσιαστής - «Τα είχε μαγειρέψει η μάνα μου πριν πεθάνει»!

«Τσακίζει» κόκαλα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την ανάρτηση που έκανε για την μητέρα του που έφυγε από την ζωή. «Τα είχε μαγειρέψει η μάνα μου πριν πεθάνει», έγραφε η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter.

Ο παρουσιαστής με αυτή τη δημοσίευση που έκανε, έδειξε πόσο πολύ του λείπει η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και τον στήριζε συνέχεια.

Ο μητέρα του, πέθανε πριν από μερικούς μήνες και οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της είχαν ραγίσει καρδιές.

Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Twitter έκανε μια ανάρτηση που «τσάκισε« κόκαλα. Δημοσίευσε ένα κομμάτι που είχε δημοσιευτεί παλιότερα σε free press εφημερίδα και αναφερόταν στον τρόπο που ένας άλλος άντρας είχε αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος μητέρα θάνατος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μητέρα του ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ήθελε να τον δει με αυτήν την γυναίκα! Η αποκάλυψη γίνεται λίγες μέρες μετά τον θάνατο της!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από λίγο καιρό «έχασε» την μητέρα του και είχε βυθιστεί στη θλίψη.

Το 2019 δεν ήταν τυχερό για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού στην αρχή του χρόνου πέθανε ο πατέρας του, ύστερα χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς και ως τελικό χτύπημα ήρθε ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της ανακαλύψαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μια παλαιότερη συνέντευξή του αποκάλυψε ποια γυναίκα ήθελε να δει στο πλευρό του και να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει χαρακτηριστικά: «Πάντα μου έλεγε “Με αυτήν πρέπει να τα φτιάξεις”. Θέλει, ας πούμε, να παντρευτούμε με τη Μαίρη Συνατσάκη»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είναι πάρα πολλά χρόνια φίλοι, από την περίοδο της εκπομπής που είχαν στο MA