Ο πιο λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz! Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο!

Η τελετή που θα συζητηθεί!

Ο πιο λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz! Φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο!

Ο πιο λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ! Όλες οι φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντο από την λαμπρή τελετή!

Θα τον χαρακτηρίζαμε και ως τον γάμο υπερπαραγωγή της χρονιάς! Όλες οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η Σίσσυ Χριστίδου!

Γάμος - "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Οι πρώτες φωτογραφίες από την ονειρική τους μέρα!

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη, παντρεύτηκε τον εκλεχτό της καρδιάς της, Thomas Persy, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό! Η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων φρόντισε να κρατήσει τον τόνο του νυφικού και του μακιγιάζ της σε ρομαντικό στυλ, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κομψό μπλε κοστούμι.

λαμπερός γάμος

Πλήθος οι καλεσμένοι, με το "παρών" να δίνουν, πρόσωπα του επιχειρηματικού, του πολιτικού, εφοπλιστικού, αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Γάμος - Βόμβα στην ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν δυο μέρες πριν την γέννηση του γιου τους!

Νέος γάμος - βόμβα "έσκασε" στην ελληνική showbiz! Οι δυο τους παντρεύτηκαν δυο μέρες πριν την γέννηση του γιου τους!

Ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει on camera για αυτήν τους την απόφαση και τι ήταν αυτό που τους έκανε να περιμένουν τόσο πολύ μέχρι το "μεγάλο βήμα"!

Γάμος «βόμβα» στην showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη και τον Λάμπρο Κτεναβό, που έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγες ημέρες. Ο ίδιος βγήκε και αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου και στην "Φωλιά των ΚουΚου", όπου και μίλησε ανοιχτά για όλα.

γάμος βόμβα

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για τις πρώτες μέρες με τον μικρούλη στην οικογένεια, «Είναι φλώρος ο Οσμάν, δεν είναι τόσο σκληρός όσο φαίνεται, Όλα είναι ρόλος και τώρα πρέπει να βρω τον ρόλο του πατέρα. Το μωρό είναι ένα ξανθομπουμπούρι. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει, νομίζω στην Ειρήνη. Από 14 Νοέμβρη και μετά μας είπαν ότι μπορούμε να γεννήσουμε αλλά μας ήρθε πιο νωρίς. Ζωηρός, κλάματα, φωνές. Παντρευτήκαμε δύο ημέρες πριν την γέννηση του μικρού. Δεν κάναμε κανονικό γάμο αλλά τα τυπικά».