Ζέτα Μακρυπούλια: Γύρισε την πλάτη της και ο Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια"! Το κορμί της είναι.. θανατηφόρο!

Έχει άψογες αναλογίες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Γύρισε την πλάτη της και ο Χατζηγιάννης είδε

Η Ζέτα Μακρυπούλια γύρισε την πλάτη της και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είδε "αστεράκια" στην θέα της. Το κορμί της παρουσιάστριας είναι θανατηφόρο.

Σε κάθε εμφάνιση της στο The final four προκαλεί αναστάτωση με τα σύνολα που επιλέγει να φορέσει. Έχει τραβήξει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σε ένα από τα επεισόδια του μουσικού show η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει μια ολόχρυση μπλούζα με ιδιαίτερο κόψιμο στο μπούστο και είχε όλη την πλάτη της εκτεθειμένη.

Το κορμί της είχε άψογες αναλογίες, όπως βέβαια έχουμε δει και σε άλλες φωτογραφίες της. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ελένη Φουρέιρα: Ούτε καλημέρα με Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ζέτα Μακρυπούλια; Άγριος σκοτωμός...

Άγριος τσακωμός για Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με Ελένη Φουρέιρα; Ούτε καλημέρα; Αποκάλυψη για το τι ακριβώς συνέβη!

Όσοι ξέρουν πρόσωπα και κατέχουν καλά το τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό παρασκήνιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, λένε ότι οι σχέσεις των δυο τραγουδιστών τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά τεταμένες αλλά σχεδόν ανύπαρκτες!

Κάτι που αν δει κανείς προσεκτικά το talent show The Final Four, στο οποίο συμμετέχουν και οι δυο είναι φανερό από τις κόντρες και τις ατάκες που πετάνε ο ένας στον άλλον στον τηλεοπτικό άερα.

Φυσικά κανείς από τους δυο δεν άφησε ποτέ ούτε θα άφηνε να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου, αφού είναι πολύ επαγγελματίες για να το κάνουν αυτό.

Ελένη Φουρέιρα: Ο Μποτία θα της ζητήσει να φοράει μόνο ροζ! Το παντελόνι αυτό, δεν «παίζει» πουθενά!

Επίσης, φροντίζουν στα γυρίσματα να φοράνε, όσο γίνεται, το πολύ καλό τους πρόσωπο, με τα χαμόγελα να περισσεύουν. Η πραγματικότητα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα του Ciao είναι εντελώς διαφορετική!

Ο λόγος που τα έσπασαν

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao ο λόγος που τα "έσπασαν" είναι πολύ συγκεκριμένος! Επίσης, οι σχέσεις της Ελένης με την Ζέτα είναι παγωμένες και ήταν αυτονόητο άλλωστε αφού θα έπαιρνε το μέρος του συντρόφου της.

Πηγή: Ciao.