Κατερίνα Καινούργιου: Η είδηση που την έχει εξοργίσει! Όλο το ρεπορτάζ!

Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: Η είδηση που την έχει εξοργίσει! Όλο το ρεπορτάζ!

Μια είδηση έχει εξοργίσει την Κατερίνα Καινούργιου. Όλο το ρεπορτάζ για το γεγονός που δεν ισχύει και την έχει ενοχλήσει πολύ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife η παρουσιάστρια έχει συγκεκριμένα ενοχληθεί από τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάτι που διέψευσε στο φιλικό της περιβάλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της και θέλει να κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να την προστατεύσει.

Κατερίνα Καινούργιου: Την αδερφή του Φίλιππου Τσαγκρίδη την έχετε δει; Θα "χάσετε" το μυαλό σας!

Η παρουσιάστρια θέλει πρώτα να είναι σίγουρη για την συμβατότητα με τον σύντροφο της και μετά να αρχίσει να συζητά το θέμα της επισημοποίησης. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πρώτη φορά το πατρικό της σπίτι! Φωτογραφίες από μέσα...

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία μέσα από το πατρικό της σπίτι και μας εντυπωσιάζει!

Η γνωστή και επιτυχημένη παρουσιάστρια του OpenTv είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το πατρικό της σπίτι και συγκεκριμένα από το σαλόνι, όπου έχει στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά της! Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε παντελόνι σε μαύρο και τοπ σε λευκό! Αυτό το σύνολο πήρε το 10 με τόνο!

Το πατρικό της φαίνεται να είναι πολύ ζεστό και αρκετά μεγάλο από το λίγο που μπορούμε να δούμε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κατερίνα Καινούργιου σπίτι

Κατερίνα Καινούργιου: «Τρελάθηκε» με το τηλεφώνημα! Άκουσε στον αέρα την φωνή της...

«Τρελάθηκε» με το τηλεφώνημα η Κατερίνα Καινούργιου και άκουσε στον αέρα την φωνή της... Δεν πάει το μυαλό σας!

Η παρουσιάστρια, έχει σήμερα την γιορτή της και δέχτηκε μια απίθανη έκπληξη! Εκει που προχώρησε στην ροή της εκπομπής της, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Η φωνή που άκουσε από την άλλη γραμμή, ήταν τόσο χαρακτηριστική που δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Κατερίνα Καινούργιου: Θα πάθεις «εγκεφαλικό» με την έκπληξη που ετοίμασε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη! Δείτε την φωτογραφία...

Η Κατερίνα Καινούργιου, δέχτηκε ευχές από την μαμά της on air! «Μανούλα μου, εσύ είσαι; Δεν το πιστεύω! Μου είσαι λίγο κρυωμένη»; είπε η Κατερίνα και όλοι στο Ευτυχείτε έμειναν κάγκελο! Δείτε το απολαυστικό βίντεο: