Αγγελική Ηλιάδη: Κάνει νέα αρχή μετά τον χωρισμό από τον Γκέντσογλου! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αγγελική Ηλιάδη: Κάνει νέα αρχή μετά τον χωρισμό από τον Γκέντσογλου! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Η Αγγελική Ηλιάδη κάνει νέα αρχή μετά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το ευχάριστο γεγονός.

Η τραγουδίστρια μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην μεγάλη της αγάπη, την πίστα. Τραγούδησε επιτυχίες της και ξεσήκωσε το κοινό.

Η Αγγελική Ηλιάδη, μετά τον δύσκολο χωρισμό από τον σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της, έκανε ένα νέο ξεκίνημα που την γέμισε ευτυχία.

Την Παρασκευή, έκανε πρεμιέρα στο Icon Music Hall στο νέο στέκι της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Μάκη Δημάκη. Εντυπωσιακή όπως πάντα χάρισε στο κοινό της μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Στο πρώτο πρόγραμμα, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με κρόσσια, το οποίο αναδείκνυε το μπούστο της, ενώ στο δεύτερο ένα πράσινο με παγιέτες.

Στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες με την Αγγελική Ηλιάδη να τα δίνει όλα πάνω στην πίστα!

Αγγελική Ηλιαδη μπουζούκια

τραγουδίστρια

Θεσσαλονίκη

βραδινή έξοδος

πίστα

φόρεμα Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη μπουζούκια

Μάλιστα, μπήκαμε και στο καμαρίνι της, την ώρα της προετοιμασίας!

τραγούδι

καμαρίνι

Εικόνες μπουζούκια

Αγγελική Ηλιάδη: Μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Η Αγγελική Ηλιάδη με μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Ο Βασίλης είχε τα γενέθλιά του, ενώ η τούρτα του ήταν υπερπαραγωγή!

Η Αγγελική Ηλιάδη παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν χάνει χρόνο για να περνάει στιγμές με τα παιδιά της, τον Μπάμπη και τον Βασίλη!

Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία από τον πεντάχρονο Βασίλη, ο οποίος έσβησε τα κεράκια για τα γενέθλιά του! Πρόσφατα ο γιος της είχε περάσει ένα πρόβλημα υγείας!

«Να τα εκατοστήσεις παιδί μου, να είσαι γερός και ευλογημένος... πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος στη ζωή σου... με τον Χριστουλή και την Παναγία μας δίπλα σου σε κάθε βήμα σε λατρεύω», ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας στη λεζάντα!

Αγγελική Ηλιάδη: Μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!