Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη: Η απίστευτη ιστορία για το πως εμπνεύστηκαν το όνομα της κόρης τους!

Τον όνομα της θα είναι...

Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη: Η απίστευτη ιστορία για το πως εμπνεύστηκαν το όνομα της κόρης τους!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη με μια φωτογραφία ανακοίνωσαν αυτήν την απίστευτη ιστορία για το πως εμπνεύστηκαν το όνομα της κόρης τους!

Ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο βιώνουν μια από τις ωραίες περιόδους της ζωής του, αφού πολύ σύντομα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους την μικρή τους πριγκίπισσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες και το σπίτι είναι έτοιμο να υποδεχτεί με το καλό την μικρούλα τους!

Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως το όνομα που επέλεξαν για την κόρη τους είναι Κύνθια και εξομολογήθηκε πως το εμπνεύστηκαν!

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε έξοδο τους λίγο πριν γίνουν γονείς!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μετά από πολύ μαστόρεμα, το δωμάτιο της έτοιμο. Ο Τσάβι χαλαρός, η μάνα ξεκούραστη.. καλά είμαστε! Και το όνομά της;; Κύνθια! Έμπνευση; Ένας μικρός λόφος με το όνομα Κύνθος στην Δήλο, αγαπημένο νησί των θεών, γεμάτο υπέροχη ενέργεια..! Σε περιμένουμε λοιπόν!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Μας δείχνουν πρώτη φορά το υπνοδωμάτιο τους και είναι... «μαγικό»!

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη μας δείχνουν για πρώτη φορά το υπνοδωμάτιο τους και είναι... «μαγικό»!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του βιώνουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και έτσι ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε και αυτός να μπει στο κλίμα των ημερών.

Ωστόσο ο ίδιος δεν στόλισε δέντρο, όπως κάνουν όλοι και έκανε την διαφορά! Ο Σάββας Πούμπουρας ζωγράφισε πάνω σε έναν μαυροπίνακα, o οποίος βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα του, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το δωμάτιο τους τώρα μετατράπηε σε «μαγικό» δωμάτιο, αφού έβαλαν δίπλα στο κρεβάτι τους λίγη από την «μαγεία» των Χριστουγέννων.

Σάββας Πούμπουρας: Μας δείχνει πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού του!

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

“Oh what fun.. Το στολίσαμε και φέτος! (Βασικά, κάνω τη ζωή μου εύκολη στο ξεστόλισμα). ¨΄Όπως και να ‘χει ας μην είναι αγγαρεία ο στολισμός. Καντο με αγαπημένα πρόσωπα, κάντο διαφορετικά, κάντο όπως γουστάρεις! Καλημέρα κ καλή βδομάδα! Xmas lovers”.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία με τις... λιγούρες της Αρετής Θεοχαρίδη λίγο πριν γεννήσει!

Μια φωτογραφία με τις λιγούρες που είχε η Αρετή Θεοχαρίδη, δημοσίευσε ο Σάββας Πούμπουρας, λίγο πριν γεννήσει και γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι, περιμένει το πρώτο του παιδί μέχρι τις αρχές του νέου έτους το οποίο θα είναι κοριτσάκι και η χαρά τους δεν περιγράφεται.

Η Αρετή Θεοχαρίδη, παρότι είναι στον 7ο μήνα δεν έχει πάρει πολλά κιλά παρόλο που έχει συνέχεια λιγούρες.

Ο Σάββας Πούμπουρας πριν ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από την έξοδο τους και τις λιγούρες της συζύγου του.

άββας Πούμπουρας Αρετή Θεοχαρίδη