Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία που «τρέλανε» κόσμο! Ανέβηκε πάνω σε μηχανή με...

Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό! !

Μαρίνα Πατούλη: Η φωτογραφία που «τρέλανε» κόσμο! Ανέβηκε πάνω σε μηχανή με...

Η Μαρίνα Πατούλη με αυτήν την φωτογραφία της «τρέλανε» κόσμο! Ανέβηκε πάνω σε μηχανή με...

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, δεν σταματάει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μι άκρως τολμηρή γυναίκα και το αποδεικνύει συνέχεια! Η ίδια αγαπάει τα social media και τις φωτογραφίσεις και το κοινό της την αποθεώνει συστηματικά!

Μαρίνα Πατούλη: Πήγε σε εκδήλωση και "έπεσαν" όλοι πάνω της! Το σύνολο της δεν την άφηνε να περάσει απαρατήρητη!

Σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που τους «τρέλανε», αφού δεν την έχουν ξαναδεί έτσι και την λάτρεψαν!

Η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη πόζαρε πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού με κόκκινο σακάκι με παγιέτες, μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνες μπότες και φυσικά για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρίνα Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το γιο της - «Έχει δεχθεί...»!

Μια αποκάλυψη για το γιο της έκανε η Μαρίνα Πατούλη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. «Έχει δεχθεί bullying», είπε.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας travel expert που έχει γυρίσει τις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη παρέα με τους πιο διάσημους Έλληνες. Όλοι του έχουν ανοίξει την καρδιά τους και έχουν μοιραστεί μαζί του προσωπικές στιγμές και προσωπικές αλήθειες που δεν έχουν συζητήσει ξανά –τουλάχιστον δημοσίως.

Για τη φετινή σεζόν, την τέταρτη τηλεοπτική χρονιά της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε γιατί έκανε τη διαφορά, ο Νίκος Κοκλώνης κάνει πρεμιέρα με μια καλεσμένη-έκπληξη. Μια καλεσμένη που δεν μπόρεσε να του αντισταθεί όταν πρότεινε να την ξεναγήσει στην πατρίδα της Εβίτας Περόν, μια γυναίκα-θρύλου της πολιτικής σκηνής, μιας πρώτης κυρίας που πέρασε στην ιστορία.

Μαρίνα Πατούλη: Πόζαρε δίπλα, αλλά και μέσα σε λευκή αυτοκινητάρα και έκανε χαμό!

Μαρίνα Πατούλη γιος

Η Μαρίνα Πατούλη, επίσης μια κυρία της πολιτικής σκηνής, μια γυναίκα που διαγράφει τη δική της πορεία τα τελευταία χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη να τον ακολουθήσει στο όμορφο Μπουένος Άιρες, την πρωτεύουσα της Αργεντινής, αποκαλύπτοντας στον φακό την πληθωρική, αυθόρμητη και αλέγκρα προσωπικότητά της. Η Μαρίνα Πατούλη, αφού περπάτησε το Μπουένος Άιρες φορώντας βραδινό φόρεμα και… παντόφλες κι αφού χόρεψε στους δρόμους μαζί με τον Νίκο, του μίλησε για όλα με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που πάντα τη διακρίνει στις συνεντεύξεις της. Πήρε θέση για το πάντα εντυπωσιακό και προσεγμένο λουκ της που κατά καιρούς έχει σχολιαστεί, μίλησε για τις επιπτώσεις που είχε στην οικογενειακή της γαλήνη η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το εντυπωσιακό της σπίτι και το περίφημο «χρυσό σαλόνι», αποκάλυψε τους λόγους που ο γιος της δέχτηκε bullying και τον τρόπο που η ίδια το διαχειρίστηκε και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της τις περασμένες εκλογές να σταθεί (έστω για λίγο) πολιτικά «απέναντι» από το σύζυγό της, περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και πώς αυτό επηρέασε τη σχέση τους.

Μαρίνα Πατούλη γιος

Ποιος είναι ο λόγος που ο σύζυγός της δεν διεκδίκησε τελικά το Δήμο Αθηναίων όπως αρχικά ακουγόταν; Ήταν σύμφωνη η ίδια με την απόφασή του να κατέβει στην περιφέρεια; Γιατί η ίδια έκανε πίσω και δεν διεκδίκησε το Δήμο Αμαρουσίου, ενώ αυτό είχε αρχικά ανακοινώσει; Πώς είναι μια «σιδηρά κυρία» της πολιτικής ζωής όταν επιστρέφει στο σπίτι; Και πώς την αντιμετωπίζουν οι μαθητές της στο σχολείο;

Η Μαρίνα Πατούλη αυτή την Πέμπτη αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της στον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel, στο OPEN αμέσως μετά την πρεμιέρα των λάιβ του X Factor, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.