Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρόταση - έκπληξη που έκανε μπροστά στις κάμερες και θα συζητηθεί!

Ποια παρουσιάστρια έφερε σε αμηχανία;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρόταση - έκπληξη που έκανε μπροστά στις κάμερες και θα συζητηθεί!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια πρόταση-έκπληξη μπροστά στις κάμερες και σίγουρα θα συζητηθεί!

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται» και εκεί προέκυψαν διάφορα θέματα που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού ρώτησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Πες ότι σου δίνουν εκπομπή πρωινή και μάλιστα Σαββατοκύριακο γιατί ο Νίκος Μάνεσης θα κάνει ακόμα πιο πρωινή 7 με 10 και το 10 με 12 θα το κάνεις εσύ Σταματίνα με ένα άτομο ακόμα»!

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή της απάντησε: «Θέλεις να την κάνουμε μαζί;» με τη Ναταλία Γερμανού να έρχεται σε αμηχανία και να βάζει τα γέλια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Την προκάλεσε ο Μουτσινάς και το αποδέχθηκε! Ο χορός της εντυπωσίασε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Επίσης η παρουσιάστρια δήλωσε πως ήθελε από πάντα να κάνει μια μεγάλη οικογένεια και πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί, καθώς ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός το επιθυμεί.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σωματικά δεν ξέρω αν το αντέχω. Η μέση μου πονάει από το κουβάλημα. Σε κανά δύο χρόνια που το παιδί θα μεγαλώσει και δε θα θέλει αγκαλιά, μπορεί να προκέιψει».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε εμπορικό με τις κολλητές της για ψώνια και... κους κους! Μάγεψαν με την εμφάνισή τους!

Μάγεψαν με την εμφάνισή τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η κολλητές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο! Βγήκαν για ψώνια και... κους κους!

Είναι από τις ελάχιστες φορές που η παρουσιάστρια κατόρθωσε να βρει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στον Alpha και τις ακόμη πιο δύσκολες οικογενειακές υποχρεώσεις που την περιμένουν στο σπίτι με τα τρία της παιδιά. Μια μοναδική στιγμή για να πιει έναν καφέ χαλαρά με τις αγαπημένες της φίλες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ALPHA

Πρόκειται τη γνωστή παρέα της Πάρου, αφού οι άλλες δύο κυρίες που τη συνόδευαν, η διευθύντρια Ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα και η Αλεξία Παπανδρέου (σ.σ. σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου), που βρίσκονταν στο νησί μαζί με τις οικογένειές τους, ήταν οι αχώριστες φίλες της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Βέβαια, η φιλία της Σταματίνας με τη Μάρα κρατά αρκετά χρόνια, ενώ φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και με την κυρία Παπανδρέου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή έξοδος

Οι τρεις φίλες συναντήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και μαζί με τα ψώνια ακολούθησε μια ώρα για καφέ και ελαφρύ γεύμα για να πουν τα νέα τους. Όταν η Μάρα χρειάστηκε να αποχωρίσει λίγο νωρίτερα λόγω επαγγελματικού ραντεβού, η Σταματίνα συνέχισε μαζί με την Αλεξία τα ψώνια σε παιδικά κυρίως καταστήματα, ενώ φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις ερχόμενες μέρες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η άγνωστη κυρία Παπανδρέου

Η Αλεξία Κληρονόμου Παπανδρέου, σύζυγος του γνωστού οικονομολόγου και συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου (γιου του Ανδρέα Παπανδρέου), με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια, είναι επίσης οικονομολόγος και μια ιδιαίτερα κομψή και επικοινωνιακή στους πολιτικούς και κοσμικούς κύκλους γυναίκα. Έχει δύο παιδιά, τον Ανδρόνικο και τη Φαίδρα, ενώ εκείνη και ο σύζυγός της διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Δανάη Στράτου, αφού είναι κουμπάροι τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή φίλες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ