Σία Κοσιώνη: Παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της!

Το "τρυφερό" στιγμιότυπο που συγκίνησε!

Σία Κοσιώνη: Παίζει με τον γιο της και

Η Σία Κοσιώνη, παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια αν και προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτό το στιγμιότυπο μακριά από τους θαυμαστές της!

Σία Κοσιώνη: "Φωτιά" στα κόκκινα αγκαλιά με τον γιο της! Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

Η παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στον μικρό της "άγγελο" και για αυτό κιόλας αποφάσισε να βγουν για μια βολτούλα αυτές τις μέρες.

Η Κοσιώνη σχολίασε κάτω από την φωτογραφία, «Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ήταν για μένα μια παιδική ανάμνηση. Ήρθε όμως η ώρα να το ξαναεπισκεφθώ, αυτή τη φορά ως μητέρα. Και χάρηκα πολύ γιατί μου έδωσε την υπέροχη ευκαιρία να εξηγήσω για πρώτη φορά στον γιο μου ότι το μέλλον της Γης μας είναι στα δικά μας -και κυρίως στα δικά τους- χέρια».

Σία Κοσιώνη: Η πιο γλυκιά κυριακάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο παρέα με τον γιο της!

Σία Κοσιώνη: Παρέα με τον γιο της στον Εθνικό Κήπο! Η πιο γλυκιά κυριακάτικη βόλτα για την ευτυχισμένη μανούλα!

Η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε χαλαρά το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τον αγαπημένο της γιο στο κέντρο της Αθήνας.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους μας "τρέλανε"!

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη έκανε βόλτα στον Εθνικό Κήπο και χαλάρωσε σε μία μέρα ξέγνοιαστη από υποχρεώσεις. Η ίδια αποκάλυψε την βόλτα της μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Πόση ομορφιά... Βόλτα στον εθνικό κήπο την Κυριακή. Αξία ανεκτίμητη»!

Σία Κοσιώνη: Απίστευτη φωτογραφία! Παρομοιάζει τον εαυτό της με... cartoon!

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία και παρομοιάζει τον εαυτό τη με ένα... cartoon!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν διστάζει να αυτοτρολαριστεί δημόσια!

Η Σία Κοσιώνη πέρα από το σοβαρό ύφος που πρέπει να έχει στα δελτία ειδήσεων στην προσωπική της ζωή διαθέτει πολύ χιούμορ κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς με μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σία Κοσιώνη: Ο γιος της έγινε δυο ετών και η φωτογραφία τους μας "τρέλανε"!

Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από ένα cartoon και έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Κάποτε μου έλεγαν οτι μοιάζω με την Ελσα. Τώρα μου λένε οτι μοιάζω με την κυρία εδω! Αν ξέρει κανεις ποια ειναι να μου πει να ξέρω κι εγώ!».