Μελίνα Ασλανίδου: Το πουκάμισο που αποκάλυπτε το "δυνατό" της σημείο μας «πέταξε» τα μάτια έξω!

Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση!

Μελίνα Ασλανίδου: Το πουκάμισο που αποκάλυπτε το

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε αυτό το πουκάμισο που αποκάλυπτε το "δυνατό" της σημείο και μας «πέταξε» τα μάτια έξω!

Η γνωστή τραγουδίστρια κάθε φορά που εμφανίζεται στις οθόνες μας ως κριτής του X-Factor, του Open μας αφήνει άναυδους με τις στιλιστικές της επιλογές και τα εντυπωσιακά της ντυσίματα!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε κάποια στιγμή ένα πουκάμισο, το οποίο ήταν ημιδιάφανο και μας «πέταξε» τα μάτια έξω, αφού αποκάλυπτε το δαντελωτό της πάνω εσώρουχο προκαλώντας ταραχή σε όποιον την κοίταζε!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε αυτό το τζιν και «έκλεψε» τις παραστάσεις! Μπορείς να το βρεις με λιγότερο από 30 ευρώ!

Η τραγουδίστρια πέρα από δυνατή φωνή διαθέτει κι άλλα δυνατά σημεία και είναι ατού το να μπορεί να δείχνει κάποιο τα σημεία που τον κολακεύουν χωρίς να φτάνει στο σημείο του... πρόστυχου!

Η Μελίνα Ασλανίδου ξέρει πολύ καλά να ισορροπεί τα πράγματα και όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτήν την εμφάνιση είναι μια κούκλα!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου τραγουδίστρια μπούστο

Μελίνα Ασλανίδου: Έκανε «σκόνη» τα βαρετά κοστούμια! Με αυτό που φόρεσε θα "τρελαθείς"!

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε «σκόνη» τα βαρετά και κλασσικά κοστούμια, αφού με αυτό που φόρεσε θα "τρελαθείς". Την είδαμε και μείναμε άφωνοι.

Η τραγουδίστρια για ακόμη μια βραδιά τα έδωσε όλα στην πίστα του «Hotel Ερμού», έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι, του οποίο το σακάκι είχε έναν μόνο μανίκι ενώ στο αριστερό μέρος φαινόταν ένα στράπλες τοπ.

Η τραγουδίστρια όπως μας έχει αποδείξει πολλές φορές και μέσα από το X-factor επιλέγει ρούχα που τραβούν μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα.

Μελίνα Ασλανίδου μπουζούκια

Μαύρο κοστούμι

Μελίνα Ασλανίδου: Το λευκό πουκάμισο της το φοράνε μόνο οι γυναίκες που τολμούν! Έχει σκισίματα σε δυο μέρη!

Το λευκό πουκάμισο που φόρεσε η Μελίνα Ασλανίδου το φοράνε μόνο οι γυναίκες που τολμούν. Έχει σκισίματα σε δυο μέρη.

Η τραγουδίστρια επιλέγει εμφανίσεις που την κολακεύουν, ενώ ακολουθεί τις τάσεις που κάνουν την εμφάνιση τους κατά καιρούς.

Πριν από λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού» που εμφανίζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έκανε μια από τις πιο fashion εμφανίσεις της με το πουκάμισο της να «κλέβει» την παράσταση.

X-Factor: Ο παίκτης που κατάφερε να συγκινήσει την Μελίνα Ασλανίδου!

Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα vinyl παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο σε σκισίματα στους ώμους και κρόσσια!