Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το νέο του βήμα με τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς! Έτοιμος για μεγάλες αλλαγές!

Μόλις «έσκασε»!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το νέο του βήμα με τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς! Έτοιμος για μεγάλες αλλαγές!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτό είναι το νέο του βήμα μετά από τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές στην ζωή του!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από δύο μήνες αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι η σχέση του με την επί χρόνια αγαπημένη του, Ιλένια, έχει τελειώσει.

Αυτήν την φορά όμως στην εφημερίδα Real ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του και να αλλάξει όλα όσα δεν τον ικανοποιούν στην καθημερινότητά του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια «έσπασε» την σιωπή της μετά τον χωρισμό - «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά»!

Η αρχή των αλλαγών θα γίνει με την μετακόμιση που ετοιμάζεται να κάνει σύντομα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλει να φύγει από το σπίτι όπου συγκατοικούσε με την πρώην σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμσ. Το σπίτι στην Κηφισιά, στο οποίο είχαν μετακομίσει οι δυο τους στις αρχές του χρόνου, δεν τον γεμίζει πια. Άλλωστε, ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Παλαιού Φαλήρου και λάτρης των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αναζήτηση της νέα τους στέγης έχει επικεντρωθεί σε εκείνες τις περιοχές! Είναι δύσκολο να έχει καταφέρει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί, αλλά είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Τσακίζει» κόκαλα ο παρουσιαστής - «Τα είχε μαγειρέψει η μάνα μου πριν πεθάνει»!

«Τσακίζει» κόκαλα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την ανάρτηση που έκανε για την μητέρα του που έφυγε από την ζωή. «Τα είχε μαγειρέψει η μάνα μου πριν πεθάνει», έγραφε η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter.

Ο παρουσιαστής με αυτή τη δημοσίευση που έκανε, έδειξε πόσο πολύ του λείπει η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και τον στήριζε συνέχεια.

Ο μητέρα του, πέθανε πριν από μερικούς μήνες και οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την κηδεία της είχαν ραγίσει καρδιές.

Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Twitter έκανε μια ανάρτηση που «τσάκισε« κόκαλα. Δημοσίευσε ένα κομμάτι που είχε δημοσιευτεί παλιότερα σε free press εφημερίδα και αναφερόταν στον τρόπο που ένας άλλος άντρας είχε αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος μητέρα θάνατος