Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Παπαδάκη για να πάει στην ΕΡΤ με δική του εκπομπή!

Ο λόγος για τον...

Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Παπαδάκη για να πάει στην ΕΡΤ με δική του εκπομπή!

Έφυγε από το κανάλι του ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να πάει στην ΕΡΤ1 με δική του εκπομπή!

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιάννη Πιτταρά που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί.

Κοτταρίδης δημοσιογράφος

Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους. Αποκλειστικό: Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήρε δική του εκπομπή σε άλλο κανάλι!

Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρχισυντάκτης της εκπομπής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερς, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.

Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1.990 ευρώ, δηλαδή χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος (ημερήσιου κόστους 2.100 ευρώ), και η απόφαση προβλέπει την μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.

Πηγή: iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog το εν λόγω πρόσωπο έχει κλείσει ήδη συμφωνία με άλλο κανάλι και θα ξεκινήσει στην πρωινή του ζώνη, στο πλευρό της Μπάγια Αντωνοπούλου και του Ντίνου Σαμιώπουλου!

Την γνωρίσαμε μέσα από το Vice και τώρα θα την βλέπουμε στο ONE - το κανάλι του Μαρινάκη - στις 6 το πρωί!

Ο λόγος για την Δάφνη Καραβοκύρη!

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό - "φωτιά": Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες ο...

Από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε να βρεθεί ο... Μην βιάζεστε! Στο Youweekly.gr θα μάθετε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στο Vanda's blog, φέρεται πως ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους του σταθμού του Φαλήρου αποφάσισε να τα μαζέψει και να φύγει καθώς τον δυσαρέστησαν κάποιες συμπεριφορές...

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»! (Βίντεο)

Ο ίδιος, μάλιστα, όπως μου μετέφεραν πηγές μου έχει ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1 και είναι ένα βήμα πριν κλείσει για να αναλάβει ένα δικό του project...

Ο λόγος, φυσικά, για τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου.

Αποκλειστικό -