Βασίλης Σπανούλης: Αυτό είναι το δωμάτιο μέσα στο σπίτι που περνάει τρυφερές στιγμές με την Ολυμπία Χοψονίδου! Φωτογραφίες από μέσα...

Οι εικόνες απευθείας από το κινητό του!

Βασίλης Σπανούλης: Αυτό είναι το δωμάτιο μέσα στο σπίτι που περνάει τρυφερές στιγμές με την Ολυμπία Χοψονίδου! Φωτογραφίες από μέσα...

Αυτό είναι το δωμάτιο μέσα στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη που περνάει τρυφερές στιγμές με την Ολυμπία Χοψονίδου! Φωτογραφίες από μέσα...

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, καθώς σε λίγο καιρό από τώρα θα καλωσορίσουν στην οικογένεια τους και την ζωή τους το έκτο παιδάκι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης είναι αρκετά ενεργοί στα social media τους και μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ολυμπία Χοψονίδου: Στιγμές ευτυχίας λίγο πριν γεννήσει! Στο πλευρό της ο Βασίλης Σπανούλης και τα παιδιά τους!

Ο Βασίλης Σπανούλης δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το υπνοδωμάτιο τους, εκεί όπου μοιράζονται τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους και τις πιο τρυφερές!

Πάρτε μια μικρή γεύση από το πως είναι το δωμάτιο τους:

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου δωμάτιο

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι δωμάτιο κρεβατοκάμαρα Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης: Έγινε ζημιά στο σπίτι τους! Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Ολυμπία Χοψονίδου! Δείτε φωτογραφίες από την... καταστροφή!

Έγινε ζημία στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη! Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Ολυμπία Χοψονίδου! Δείτε φωτογραφίες από την... καταστροφή!

Πανικός επικρατεί στην οικογένεια με τόσα άτομα και είναι λογικό! Στο σπίτι του αγαπημένου ζευγαριού το βράδυ της Τρίτης έπαιζαν ποδόσφαιρο όλοι μαζί και... δεν άργησε να γίνει το "κακό"!

Ο Σπανούλης με τα παιδιά έκαναν το σπίτι γήπεδο και την ώρα που το διασκέδαζαν όλοι μαζί έπεσε και μια μπάλα από το δέντρο κι έγινε θρύψαλα και κομμάτια!

Ολυμπία Χοψονίδου: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τα πατατάκια στο στόμα! Όλοι στο γήπεδο κοιτούσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τα γεγονότα εννοείται! Ιδού:

Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου: Επικράτησε χάος στο σπίτι της! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Χάος επικράτησε στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σαλόνι της...

Η καλλονή Ολυμπία και ο σύζυγός της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσεις μία πολύ όμορφη οικογένεια με πέντε παιδιά και μάλιστα περιμένουν το έκτο τους παιδάκια που πολύ σύντομα θα το κρατάνε στην αγκαλιά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastory και είδαμε ένα τεράστιο σαλόνι με πέντε παιδιά να το έχουν κάνει άνω κάτω!

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ψάχνω την κόρη μου...»! Τι συνέβη στο σπίτι της;

Η Ολυμπία Χοψονίδου μάλιστα σχολίασε «Ο Χαμός» και πραγματικά επικρατούσε ένας χαμός, αλλά είναι από εκείνους που μια μητέρα απολαμβάνει όταν βλέπει τα παιδιά της να παίζουν όλα μαζί και να γελάνε κι ας έχει να φροντίσει για την καθαριότητα μετά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι σαλόνι Βασίλης Σπανούλης