MasterChef: «Πάγωσε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του που πρόδωσε την ανησυχία του!

Τι συνέβη;

MasterChef: «Πάγωσε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του που πρόδωσε την ανησυχία του!

«Πάγωσε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής του MasterChef! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του που πρόδωσε την ανησυχία του!

Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, για τον χαρακτήρα και το χιούμορ του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σκύλο του, τον Σαλβαδόρ, ο οποίος τον είχε ανησυχήσει πολύ γιατί είχε φύγει από τον σπίτι και δεν μπορούσε να τον βρει!

Παίκτης του MasterChef «έσβησε» έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του! Ανατριχίλα με την αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δε μου λέει που είχε πάει, εχθές που τον ψάχναμε μέσα στη βροχή... Μάλλον θα είχε πάει για "κόκαλα" με τους φίλους του από το Pet Shop. Υ. Γ. Εχθές κατάλαβα τι τράβαγε η μάνα μου που με ρώταγε στο τηλέφωνο αν γυρίζω σπίτι, της έλεγα πως σε κανένα 10λεπτο είμαι εκεί και πήγαινα 2 ημέρες μετά... ».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

"Master Chef": Κοντιζάς - Κουτσόπουλος μεταμφιέστηκαν σε... γυναίκες! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το "Master Chef" μεταμφιέστηκαν σε γυναίκες και υπάρχει φωτογραφία ντοκουμέντο.

Τα γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζονται και οι κριτές που αγαπήσαμε έχουν πάρει τις θέσεις τους για να βρουν τον επόμενο σεφ της Ελλάδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM την ώρα της φωτογράφισης για αποχώρηση η Ζενεβιέβ Μαζαρί δέχτηκε ένα μήνυμα το οποίο και αποκάλυψε στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλοντας να τις τρολάρουν, φόρεσαν περούκες μέσω app και πόζαραν στο φακό σαν μοντέλα...

Τα σχόλια δικά σας!

Master Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς

"Master Chef": Αυτός ο παίκτης μετά την νίκη του "πολιορκείται" από παντού! Τι κάνει σήμερα;

Αυτός ο παίκτης του "Master Chef", μετά την νίκη του στο παιχνίδι "πολιορκείται" από παντού! Τι κάνει σήμερα λοιπόν ο Μανώλης Σαρρής;

Αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ο Μανώλης κατάφερε να γίνει ο επόμενος chef της Ελλάδας, παίρνοντας και το χρηματικό έπαθλο.

Ο Μανώλης Σαρρής, εκτός από το ότι είναι πλουσιότερος κατά 60.000 ευρώ (50.000 ευρώ το έπαθλο του τελικού και 10.000 από δοκιμασία που είχε κερδίσει), είδε τον εαυτό του να φιγουράρει σε εξώφυλλα περιοδικών και να πολιορκείται από τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δυναμική του, επίσης, στα social media είναι μεγάλη, καθώς μόλις με τρεις αναρτήσεις μετρά περισσότερους από 20.000 followers.