Φρίκη στο Big Brother! Παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την ανάγκασε να το δει σε βίντεο!

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα»

Φρίκη στο Big Brother! Παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την ανάγκασε να το δει σε βίντεο!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι παίκτρια του Big Brother έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την ανάγκασε να το δει σε βίντεο!

Ένα αποτρόπαιο επεισόδιο συνέβη στο ισπανικό Big Brother καθώς παίκτρια έπεσε θύμα βιασμού και η παραγωγή την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας για να το δει σε βίντεο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph παίκτρια, η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο κι έτσι βρέθηκε να βλέπει τον βιασμό της, αναίσθητη από το ποτό, χωρίς καν την παρουσία ψυχολόγου.

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Ακουγόταν η Πράντο να λέει: «Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα» και ξέσπασε σε κλάματα! Το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός της λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.

Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.

Big Brother Ισπανία βιασμός

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Big Brother βιασμός

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου

Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

Big Brother: Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα!

Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου "Big Brother"! Πότε θα γίνει και τι να περιμένουμε από την "λαμπρή" έναρξη τελετής!

To μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανακοίνωσε όλες τις αποκαλύψεις για την επιστροφή του γνωστού ριάλιτι!

Big Brother: Εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα! Για ποιο λόγο;

Όπως ανακοινώθηκε, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στον ΣΚΑΙ, ενώ τα γυρίσματα πιθανότατα θα γίνουν στην Ελλάδα και όχι στην Πολωνία, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Όσο για τον παρουσιαστή, ακόμα αγνοείται μιας και ο Λιάγκας έχει δηλώσει on air πως δεν ενδιαφέρεται για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού!