Σάσα Σταμάτη: Τα "έσπασε" σε μπουζούκια! Το φόρεμα που έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Σάσα Σταμάτη: Τα

Η Σάσα Σταματή έκανε μια εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά! Τα "έσπασε" σε μπουζούκια με το φόρεμα που έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να "ξεσκάσει" λιγάκι, για αυτόν τον λόγο μάλιστα, αποφάσισε να βγει κάνοντας μια εντυπωσιακή έξοδο!

Σάσα Σταμάτη: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε μπλε φόρεμα και την κοίταζαν όλοι!

Ο φακός του YouWeekly, την "τσάκωσε" να ποζάρει στο Κέντρο Αθηνών με το απόλυτο look των Χριστουγέννων! Η ίδια φανερά πιο ανανεωμένη από ποτέ, συνδύασε ένα αστραφτερό φόρεμα, με ψηλοτάκουνες μπότες και αξεσουάρ, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Θέλοντας ωστόσο, να αναδείξει την φυσική της ομορφιά, αποφάσισε να μην βαφτεί έντονα, κρατώντας το μακιγιάζ της απλό.

Σταμάτη μπουζούκια

Σάσα Σταμάτη: Η εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις! Το αστραφτερό φόρεμα της θα το ζηλέψετε!

Η Σάσα Σταματή έκανε μια εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά! Το αστραφτερό φόρεμα της θα το ζηλέψετε!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παρευρέθηκε στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη με τον αγαπημένο της Thomas Persy και έλαμψε με την εμφάνιση της!

Η Σάσα Σταμάτη επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα celia kritharioti haute couture, και να τα συνδυάσει με επίσης Σήλια Κριθαριώτη.

Σάσα Σταμάτη: Η κάμερα την «έπιασε» σε βραδινή έξοδο με τον Γιώργο Λιάγκα! Λαμπερή εμφάνιση στο πλευρό του παρουσιαστή!

Το φόρεμα της είναι τόσο λαμπερό που «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα και σίγουρα πρόκειται για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ στον χώρο της showbiz!

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Χρήστος Μιχαηλίδης και το μακιγιάζ της η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου και τα κοσμήματα της είναι Καίσαρης!

Δείτε το εντυπωσιακό της look:

Σάσα Σταμάτη δημοσιογράφος

Σάσα Σταμάτη: Περπάτησε στη Γλυφάδα με αέρα μοντέλου! Το λευκό της σύνολο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα!

Η Σάσα Σταμάτη περπάτησε στη Γλυφάδα και είχε αέρα... μοντέλου! Αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το λευκό της σύνολο!

Για μία ακόμη φορά, η Σάσα Σταμάτη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα και το look της προκάλεσε πανικό.

Σάσα Σταμάτη: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε μπλε φόρεμα και την κοίταζαν όλοι!

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα total white look το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το κορμί της. Οι μαύρε λεπτομέρειες στο μπλουζάκι, την τσάντα και τα παπούτσια ολοκλήρωσαν αρμονικά το στιλ της.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει!

undefined

Σταμάτη ντύσιμο