Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης κάνει απίστευτες αποκαλύψεις! Η σκηνή που έφερε κλάματα...

Τι αποκάλυψε για τους ρόλους της σειράς;

Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης κάνει απίστευτες αποκαλύψεις! Η σκηνή που έφερε κλάματα...

Ο σκηνοθέτης από τις «Άγριες Μέλισσες» κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Η σκηνή που έφερε τα κλάματα του.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες, τόσο για τους ηθοποιούς όσο και για κάποια επεισόδια.

«Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…» είπε και συνέχισε...

Άγριες Μέλισσες: «Βομβα»! Κόβεται από τον ΑΝΤ1; Τι θα συμβεί;

«Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.»!

Όσο για την "Βιολέτα" είπε: «Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό».

«Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό. Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”;», είπε.

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» εξομολογείται: «Ξέρω τι θα πει "χρωστάω" και δεν έχω να πληρώσω τη ΔΕΗ»!

Εξομολογείται αυτή η γνωστή ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες»! «Ξέρω τι θα πει "χρωστάω" και δεν έχω να πληρώσω τη ΔΕΗ»!

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Ελένη Καρακάση μίλησε τόσο για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όσο και για τη μεγάλη της επιθυμία να κάνει ένα παιδί.

«Ξέρω τι θα πει να μην έχεις λεφτά, ξέρω τι θα πει να χρωστάς και χρωστάω, να μην έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ σου. Το καλοκαίρι ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι θα έβγαζα λεφτά, αλλά θα μπορούσα να συντηρηθώ και να βάλω κάτι στην άκρη. Δεν έγινε και με ό,τι είχα σκοπό να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι μου. Μη σου πω ότι είμαι οριακά μέχρι να αρχίσω τώρα να πληρώνομαι από το θέατρο και από την τηλεόραση»!

«Σε μια παραγωγή που δούλευα και έπαιρνα τα Χ χρήματα, με πήραν την επόμενη χρονιά, μου πρότειναν έναν πολύ μικρότερο ρόλο και να πάρα Χ δια δύο χρήματα. Τα μισά χρήματα. Μου είπαν την ατάκα ότι είναι μικρός ο ρόλος, είπα ότι δεν πληρώνομαι με την ατάκα και μου απάντησαν: είπαμε μήπως το κάνεις για την παρέα»!

«Επιδιώξαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε όταν το επιδιώξαμε. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η οικονομική κρίση. Βλέπω ότι στα 47 μου δυσκολεύομαι για πράγματα και αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας και για το θέμα του παιδιού. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου, ακόμα και αν δεν έρθει με φυσικό τρόπο, σκεφτόμαστε και την υιοθεσία».