Ελένη: Η απίστευτη στιγμή από τη γέννα της κόρη της! Το βίντεο την ώρα του τοκετού!

Τι είπε δημόσια για πρώτη φορά;

Ελένη: Η απίστευτη στιγμή από τη γέννα της κόρη της! Το βίντεο την ώρα του τοκετού!

Την απίστευτη στιγμή από την γέννα της κόρης της και το βίντεο την ώρα του τοκετού που έχει, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στην 4η από τις υπόλοιπες 3 πιο γλυκές στιγμές της ζωή της, την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι ζήτησε ο Μάκης Παντζόπουλος μόλις γεννήθηκε η μικρή.

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτές οι στιγμές όταν πρωτογεννιέται το μωρό, που κάνει γκριμάτσες μόνο του και χαμογελάει, είναι μοναδικές. Έτυχε την Κυριακή να έρθει το παιδί μου, νούμερο τρία (Βαλέρια) και να μου φέρει μια μνήμη. Και μου είπε κοίτα μαμά τι βρήκα μέσα.»!

Ελένη Μενεγάκη: Αγνώριστη με μακρύ μαύρο μαλλί και... Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Και συνέχισε: « Ήταν από το μαιευτήριο, μόλις είχα γεννήσει τη Μαρίνα. Και είχε βίντεο, την ώρα που βγήκε, την ώρα που έκλαιγε, την ώρα που την κοιτάζαμε από πάνω. Μάθημα πως πλένεται το μωρό, που ήθελε ο μπαμπάς της να το μάθει. Φοβόμουν γιατί εγώ το είχα κάνει πολλές φορές και ξέρω. Αλλά αυτές οι μαίες που του έδειχναν ήταν πολύ χαλαρές. Δεν έχουν καταλάβει πως είναι άσχετος και δεν έχει ξαναπιάσει μωρό; Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές».

Ελένη Μενεγάκη κόρη γέννα

Ελένη Μενεγάκη: Έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός! Ο άντρας που έχει την καρδιά της γιορτάζει!

Γνωστό έγινε ένα ευχάριστο γεγονός που έζησε η Ελένη Μενεγάκη. Ο άντρας που έχει την καρδιά της γιορτάζει, καθώς πριν αρκετά χρόνια ήρθε στη ζωή.

Ο Άγγελος Λάτσιος σαν σήμερα 30 Νοεμβρίου ήρθε στον κόσμο και από εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Άγγελος είναι ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και η μεγάλη της αδυναμία. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και έχουν περάσει όμορφες στιγμές είτε για ψώνια, είτε για μια χαλαρή βόλτα.

Ο Άγγελος Λάτσιος, σε δυο χρόνια θα τελειώσει το σχολείο και όπως σας είχαμε αποκαλύψει σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό, με την παρουσιάστρια να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος