My style rocks: Εκτός αγαπημένος κριτής; Τι συμβαίνει;

Η είδηση που έγινε γνωστή!

My style rocks: Εκτός αγαπημένος κριτής; Τι συμβαίνει;

Εκτός από το My style rocks θα βρίσκεται αγαπημένος κριτής; Η είδηση που έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό. Τι συμβαίνει;

Σε λίγους μήνες θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το show μόδας και οι προετοιμασίες και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, ένα πρόσωπο που αγαπήσαμε στην κριτική επιτροπή μπορεί να μην είναι ξανά στο παιχνίδι.

ΣΚΑΙ: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια! Θα πάρει την θέση της Σπυροπούλου στο "My Style Rocks"!

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε πρόσφατα με τον Στέλιο Κουδουνάρη, του είπε πως αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινήσουν τώρα τα γυρίσματα, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του δε θα μπορέσει να βρεθεί στην κριτική επιτροπή.

Από το Λιμενικό στο... «My Style Rocks»! Η εκρηκτική παίκτρια που θα απασχολήσει...

Έφυγε από το Λιμενικό και πήγε στο... «My Style Rocks»! Αυτή είναι η νέα εκρηκτική παίκτρια που σίγουρα θα απασχολήσει!

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Πλακίδα, της στοίχισαν τη θέση της στο Λιμενικό Σώμα μιας και οι αναρτήσεις της κρίθηκαν ρατσιστικές και ομοφοβικές.

My Style Rocks: Το όνομα «βόμβα» που θέλουν να έχει την παρουσίαση!

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σκαϊ» και ξεκαθάρισε πως αφήνει πίσω της την καριέρα της στο Λιμενικό: «Δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ. Νιώθω ότι αυτή η δουλειά με καταπίεζε…».

Ενώ συνέχισε: «Για τις αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψη σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;».

Όσο για το ζήτημα του προσφυγικού είπε: «Εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι είναι λαθροεισβολείς. Εγώ λέω αυτό που λέω βάσει της δικιάς μου εμπειρίας».

Ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται μετανιωμένη για τις αναρτήσεις της: «Αισθανόμουν ότι εκπροσωπούσα μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα τη δούμε στο “My Style Rocks”.

My Style Rocks: Αυτή παίρνει την θέση της Τούνη στον διαγωνισμό! Είναι η Ελληνίδα «Lara Croft»!

Αυτή είναι η κοπέλα που παίρνει τη θέση της Ιωάννας Τούνη στον διαγωνισμό μόδας «My Style Rocks»! Είναι η Ελληνίδα «Lara Croft»!

Ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΙ επιστρέφει και μαζί με αυτό έρχονται και εκρηκτικές παρουσίες.

Πρώτη και καλύτερη είναι η Κατερίνα Πλακίδα, η οποία φαίνεται πως είναι μια άλλη εκδοχή της Ιωάννας Τούνη και όπως την χαρακτηρίζουν είναι η Ελληνίδα «Lara Croft».

Με τα μακριά ξανθά μαλλιά της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της «σαλπάρει» το «My Style Rocks», αφήνοντας πίσω της το Λιμενικό σώμα!

My Style Rocks: Το όνομα «βόμβα» που θέλουν να έχει την παρουσίαση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso η Κατερίνα δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της και έτσι πολλές φορές είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Μετά τη δικαστική της αντιπαράθεση με τον αστυνομικό της Τροχαίας Φωτεινό Παγιαύλα, που είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με κινήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων, αποφάσισε να παραιτηθεί και να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον.

My style rocks διαγωνιζόμενη ΣΚΑΙ