GNTM: Απίστευτα "καρφιά" και... σπόντες στην φωτογράφιση! «Πάει πίσω από το μοντέλο για να...»!

Πισώπλατες μαχαιριές!

GNTM: Απίστευτα

Απίστευτα «καρφιά» και... σπόντες είχαμε σήμερα στην φωτογράφιση του GNTM. «Πάει πίσω από το μοντέλο για να κρύψει τα κιλά της», ακούστηκε.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ.

Όταν έφτασε η σειρά της Κωνσταντίνας όλοι παρατήρησαν κρυβόταν πίσω από το μοντέλο θέλοντας έτσι να ποζάρει.

«Κωνσταντίνα, το μοντέλο μας, που δεν μιλάει ελληνικά, σε περνάει ένα κεφάλι, το θεωρείς σωστό να κρύβεσαι πίσω του;», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός. «Πάει πίσω από το μοντέλο για να κρύψει τα κιλά της!», είπε η Κέισι.

GNTM: Αυτές οι δυο... αντίθετες κοπέλες κέρδισαν την δοκιμασία επιβράβευσης!

GNTM: Αυτές οι παίκτριες θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι την ερχόμενη εβδομάδα!

Αυτές είναι οι παίκτριες που θα κουνήσουν... λευκό μαντήλι στις υπόλοιπες κοπέλες μέσα στο σπίτι του GNTM την ερχόμενη εβδομάδα μετά την αποχώρηση τους.

Τα κορίτσια μέσα στο σπίτι είναι και πάλι 11 και από εδώ και πέρα δεύτερη ευκαιρία δεν θα δοθεί σε καμία, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Μάλιστα, τις δυο τελευταίες εβδομάδες, τα επεισόδια από δυο θα γίνουν τρία με αποτέλεσμα ο τελικός να γίνει πριν τα Χριστούγεννα.

GNTM Highlights: Τα "καρφιά", τα ψέματα και η νικήτρια - έκπληξη της χθεσινής δοκιμασίας!

Ποιες κοπέλες ωστόσο αποχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας όπως λένε οι φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το σπίτι είναι η Ασημίνα Χαρίτου, καθώς οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να της δώσουν άλλη ευκαιρία, μιας και τον τελευταίο καιρό ήταν συνέχεια στις τελευταίες.

GNTM Ασημίνα

Στο επεισόδιο της Τρίτης κορίτσι που δεν καταφέρνει να βγάλει εις πέρας την φωτογράφιση είναι η Ελευθερία Καρναβά, η οποία φεύγει για δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού.

GNTM Ελευθερία

TAGS