Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε σε φωτογραφία την «κόρη» της! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Είναι μια κούκλα!

Αθηνά Οικονομάκου: Μας έδειξε σε φωτογραφία την «κόρη» της! Πόσο πολύ μοιάζουν;
News 03.12.2019 08:38
Follow us on Google News

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε σε μια φωτογραφία την «κόρη» της! Πόσο πολύ μοιάζουν;

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο και ταυτόχρονα στα επαγγελματικά της «σκίζει» με την σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η Αθηνά Οικονομάκου στην επιτυχημένη σειρά του AlphaTv υποδύεται την «Φαίη» και έχει μια κόρη. Ένα fan club της ίδιας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με την «κόρη» της! Η αλήθεια είναι ότι για τις ανάγκες της σειράς έχουν βρει ένα παιδί που φέρνει λίγο στην Αθηνά Οικονομάκου. Αθηνά Οικονομάκου: Άναψε το τζάκι στο σαλόνι της! Δίπλα το δέντρο φώτιζε όλο το δωμάτιο!

Εσείς τι λέτε; Πόσο πολύ μοιάζουν; Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αθηνά Οικονομάκου ηθοποιός κόρη

Αθηνά Οικονομάκου: Σαν βασίλισσα στον καναπέ του σπιτιού της! Έμοιαζε με... γοργόνα!

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν σαν βασίλισσα στον καναπέ του σπιτιού της και έμοιαζε πραγματικά με... γοργόνα!

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο καρπό του έρωτα τους, Μάξιμο!

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίσει στην σειρά του Alpha, που αναγνωρίζει μεγάλη επιτυχία «Έλα στη θέση μου», ενώ η επιχείρηση της με τα κοσμήματα «All over» και η συνεργασία της με την Μαίρη Συνατσάκη στο «Project Soma» σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία!

Η ίδια προσπαθεί παρά το φόρτο εργασίας της να αφιερώνει χρόνο στην οικογένεια της και ότι και να γίνει πάντα βρίσκει για τους άντρες της ζωής της! Αθηνά Οικονομάκου: Μας δείχνει σε μια φωτογραφία του δύο άντρες της ζωής της!

Είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου σε μια φωτογραφία να χαλαρώνει στον καναπέ του σπιτιού της και να είναι σκεπασμένη με ένα σεντονάκι, το οποίο έτσι όπως είχε στρωθεί πάνω της έμοιαζε με ουρά γοργόνας!

Λίγο η απερίγραπτη ομορφιά της Αθηνάς και λίγο ο τρόπος που είχε σχηματιστεί το σεντόνι δε θέλεις πολύ για να δεις ότι έμοιαζε με γοργόνα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αθηνά Οικονομάκου ηθοποιός σπίτι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τζάκι! Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες με την οικογένεια της!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε... αλουμινόχαρτο στα μαλλιά της! Η αλλαγή που θα σας εντυπωσιάσει!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr 

Share