Σίσσυ Χρηστίδου: Η μεγάλη αποτυχία που την «σημάδεψε»! Αυτός είναι ο άνδρας που την στήριξε!

Το αποκάλυψε on air!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η μεγάλη αποτυχία που την «σημάδεψε»! Αυτός είναι ο άνδρας που την στήριξε!

Η μεγάλη αποτυχία που «σημάδεψε» την Σίσσυ Χρηστίδου! Αυτός είναι ο άνδρας που την στήριξε!

Η παρουσιάστρια του Open στην εκπομπή της το σαββατοκύριακο έκανε μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε και δεν είχε μοιραστεί ποτέ μέχρι τώρα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έμαθε ότι στην στήλη της μαγειρικής της είχαν επιλέξει να φτιάξουν μελομακάρονα και με αυτήν την αφορμή έκανε μια αποκάλυψη με μια κακή εμπειρία που είχε!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα που είχε στις εγκυμοσύνες της! Η εξέταση και η δυσκολία!

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω πάρα πολύ κακό ιστορικό στα μελομακάρονα. Δοκίμασα να κάνω μία φορά με μεγάλη αποτυχία. Ο Παύλος δοκίμασε και εκείνη την ώρα ήταν πολύ ευγενικός. Εγώ δεν είχα δοκιμάσει και του λέω “Δοκίμασε εσύ”. Το τρώει και του άρεσε. Και λέω “Αλήθεια; Μη μου πεις! Τα πήγα καλά;”. Παίρνω να δοκιμάσω και ευτυχώς δεν είχα προλάβει να δώσω στα παιδιά μου. Μεγάλη αποτυχία. Δεν έχω φτιάξει κάτι χειρότερα!».

Ο Παύλος Σταματόπουλος είναι ο άνδρας που στέκεται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει σε όλα, έτσι έκανε για ακόμη μια φορά με την αποτυχία της στα μελομακάρονα. Έτσι κάνουν οι σωστοί φίλοι άλλωστε!

Σίσσυ Χρηστίδου αποτυχία Open

Σίσσυ Χρηστίδου: Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Πρώτη φορά βλέπουμε όλο το σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου! Είναι φωτογραφία από το σπίτι που είχε με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό!

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί εδώ και πάρα πολύ καιρό να μην μαζί με τον τραγουδιστή, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε η σχέση τους είναι άριστη.

Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο μεγαλοκάναλό της - όπως λέει και η ίδια - στο Youtube και μέσα σε αυτό είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της όταν συγκατοικούσε με τον πρώην άντρα της!

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βόμβα»! Με αυτόν διατηρούσε σχέση πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Οι αναδρομές στο παρελθόν της μας έκαναν να ξεκλέψουμε κάποιες ματιές από το σπίτι τους κι αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι ήταν σαν πραγματική βίλα...

Χρηστίδου σπίτι

Αν ρίξετε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω θα δείτε κι άλλα πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι αλλά και από το νέο της, αφού μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό, μετακόμισε!