Χάρης Βαρθακούρης: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Αντελίνα! «Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα»!

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Χάρης Βαρθακούρης: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Αντελίνα! «Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα»!

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην σύζυγο του, Αντελίνα και είπε μεταξύ άλλων «Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα»!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η Αντελίνα έγιναν πολύ αγαπητοί μέσα από την συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Star, το «Globetrotters».

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης πριν λίγες ημέρες έδωσαν συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων ο Χάρης είπε γελώντας τι θα άλλαζε στην Αντελίνα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θα άλλαζε στον Χάρη! Δεν φαντάζεστε τι είναι...

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θα το λέω μέχρι τα βαθιά γεράματα. Δεν έχει καμία επαφή με τον χρόνο! Επίσης, κι αυτό είναι κάτι που πλέον έμαθε όλη η Ελλάδα, δεν έχει μέτρο. Τρίτο και τελευταίο, οι αντιδράσεις της, ακραίες πολλές φορές, θα μπορούσαν να ήταν πιο ήπιες και κόσμιες. Θα ήθελα να μπορούσε να είναι υπεράνω, όπως πολλές φορές είμαι και εγώ. Αν με ρωτούσες για την εμφάνιση, θα ήθελα να ξαναγίνει μελαχρινή! Δεν ξέρω από πότε υπογράφτηκε νόμος που λέει ότι όσες ασχολούνται με την τηλεόραση οφείλουν να είναι ξανθιές. Διότι αυτό επικαλείται μονίμως».

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι! «Υπήρχαν κλάματα...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν σαν ζευγάρι και μεταξύ άλλων είπαν χαρακτηριστικά ότι «υπήρχαν κλάματα...»!

Είναι γεγονός πως πρόκειται για το ζευγάρι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο φέτος, λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι «Globetrotters», του Star, τους επικούς καυγάδες που έχουν on camera, αλλά και λόγω των αυθεντικών και ακέραιων χαρακτήρων τους.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης πριν λίγο καιρό παραχώρησαν μια συνέντευξη όπου μίλησαν μεταξύ άλλων και για το πόσο ζορίστηκαν όταν έπρεπε να φύγουν και να αφήσουν τις κόρες τους μόνες.

Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές του ζευγαριού και είπαν χαρακτηριστικά:

«Δεν τις είχα αφήσει καθόλου. Έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι ήταν οι γονείς μου μαζί τους, που έχουν μια σχέση ψύχωσης-λατρείας με τα παιδιά. Την ώρα που φύγαμε, υπήρχαν κλάματα και από τα κορίτσια και από εμάς. Κάθε μέρα υπήρχαν κλάματα», είπε η Αντελίνα και ο Χάρης πρόσθεσε:

«Έχω λείψει από την οικογένειά μου το πολύ τρεις εβδομάδες, ίσως τέσσερις, όταν ήμουν σε τουρνέ σε Αμερική και Αυστραλία. Τα παιδιά τότε είχαν τη μαμά τους, τώρα έπρεπε να λείψουμε και οι δύο. Βασίστηκα στην τεχνολογία και επικοινωνούσαμε μέσω βιντεοκλήσης με κάθε ευκαιρία, που δεν ήταν βέβαια όσες θα ήθελα, λόγω συνεχών μετακινήσεων και διαφοράς ώρας. Ήταν η παρηγοριά μας».