Γιώργος Λιάγκας: Έμεινε «κάγκελο» με την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κάποτε δούλευε ως...

Έγιναν αποκαλύψεις!

Γιώργος Λιάγκας: Έμεινε «κάγκελο» με την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Κάποτε δούλευε ως...

Έμεινε «κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας μόλις έμαθε την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Κάποτε το μοντέλο δούλευε ως delivery girl.

Από τις πρώτες ημέρες που προβλήθηκε το GNTM έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Τόσο για τον τρόπο που μιλούσε στις διαγωνιζόμενες, όσο και για την σχέση της.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη παρουσίασε την ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Θες να μας προλογίσεις, Κλεοπάτρα, το επόμενο θέμα που είναι η ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η οποία τι δουλειά έκανε για να βγάζει (χρήματα); Pizza girl;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήταν delivery girl» απάντησε η δημοσιογράφος με τον παρουσιαστή να προσθέτει, «delivery… δεν είναι κακό, όλοι το έχουμε κάνει».

Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή! Δείτε το...

Έφτασε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα! Δείτε το για πρώτη φορά!

Η ημέρα κρίσης τόσο για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή όσο και για την ομάδα του στη μεσημεριανή εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" πλησιάζει καθώς την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα βρεθούν ενώπιον του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για τον φοιτητή που αυτοικανοποιήθηκε στην πλάτη φοιτήτριας!

Ο ΣΚΑΪ είναι πρώτος στην ημερήσια διάταξη με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ και προέκυψε μετά από πολλές καταγγελίες που έγιναν προς το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Τα σχόλια που έκαναν μέλη του πάνελ και η διακωμώδηση του περιστατικού ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

ΣΚΑΙ: Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα! Ποιος πήρε τα πράγματα του κι έφυγε από την εκπομπή;

Μεταξύ των άρθρων που ελέγχεται να έγινε παραβίαση είναι και αυτά της Ανθρώπινης αξίας, της ποιότητας προγράμματος αλλά και το ενδεχόμενο για δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου. Σημειώνεται ότι για τον δημοσιογράφος αναμένεται να υπάρξουν κυρώσεις και από την ΕΣΗΕΑ αφού θα περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο.

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ