Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με την Σία Κοσιώνη, ντυμένος γαμπρός - «Η εγώ να γίνω δήμαρχος ή να...»!

Έπος είναι η ανάρτηση του παρουσιαστή!

Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με την Σία Κοσιώνη, ντυμένος γαμπρός - «Η εγώ να γίνω δήμαρχος ή να...»!

Μια φωτογραφία με την Σία Κοσιώνη έφτιαξε ο Σάκης Τανιμανίδης με τον ίδιο να ποζάρει στο πλευρό της γαμπρός. «Η εγώ να γίνω δήμαρχος ή να...».

Αφορμή για αυτό το... έπος, ήταν η λάθος απάντηση ενός παίκτη στο τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

«Ποια παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη;» ήταν η ερώτηση που έκανε ο Τάσος Τρύφωνος και ο παίκτης απάντησε: «Η Σία Κοσιώνη».

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παρουσιαστή, ο οποίος δημοσίευσε στο Instagram του ένα βίντεο , γράφοντας προς την Σία Κοσιώνη: «…τώρα ή εγώ πρέπει να γίνω δήμαρχος, ή Σία μου εσύ να παρουσιάσεις το Voice».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα "έσπασαν" στα πόδια του Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης! Έπεφταν με φόρα τα γαρύφαλλα!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι! Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο!

Το πιο ταιριαστό ζευγάρι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα. Απαθανατίστηκαν σε βραδινή έξοδο τους πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην ζωή του. Μετά τον γάμο του στην Μύκονο, ο έρωτας του έχει δυναμώσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ακόμη και μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, παραμένουν ευτυχισμένοι.

Το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκαν στο θέατρο Ήβη και παρακολούθησαν την παράσταση «Βερβερίτσα». Μάλιστα, πόζαραν αγκαλιά στο φακό.

Σάκης Τανιμανίδης: Στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα στο «The Voice»!

Ζευγάρι έξοδος

Σάκης Τανιμανίδης  Χριστίνα Μπόμπα

Σία Κοσιώνη: Παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία της!

Η Σία Κοσιώνη, παίζει με τον γιο της και "ρίχνει" το Instagram! Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια και προκάλεσε "πανικό"!

Η ίδια αν και προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μπόρεσε να κρατήσει αυτό το στιγμιότυπο μακριά από τους θαυμαστές της!

Σία Κοσιώνη: "Φωτιά" στα κόκκινα αγκαλιά με τον γιο της! Η φωτογραφία που έριξε το Instagram!

Η παρουσιάστρια φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στον μικρό της "άγγελο" και για αυτό κιόλας αποφάσισε να βγουν για μια βολτούλα αυτές τις μέρες.

Η Κοσιώνη σχολίασε κάτω από την φωτογραφία, «Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ήταν για μένα μια παιδική ανάμνηση. Ήρθε όμως η ώρα να το ξαναεπισκεφθώ, αυτή τη φορά ως μητέρα. Και χάρηκα πολύ γιατί μου έδωσε την υπέροχη ευκαιρία να εξηγήσω για πρώτη φορά στον γιο μου ότι το μέλλον της Γης μας είναι στα δικά μας -και κυρίως στα δικά τους- χέρια».