Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Μετά τον «χωρισμό» η Μαρίνα και ο Ηλίας ξανά μαζί!

Που τους «τσάκωσε» ο φακός;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Μετά τον «χωρισμό» η Μαρίνα και ο Ηλίας ξανά μαζί!

Μετά τον τηλεοπτικό «χωρισμό» τους η Μαρίνα και ο Ηλίας από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ξανά μαζί στο θέατρο όπου συναντήθηκαν.

Μπορεί η Δάφνη Λαμπρόγιαννη να αποχώρησε από την κωμωδία που βλέπει μεγάλη επιτυχία στον Alpha, ωστόσο έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους στην σειρά, λόγω της αποχώρησης, η ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Ζίνα, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο φίλος δαγκώνει» όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί, ο Βλαδίμηρος Κυριάκιδης.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό ζευγάρι που αγάπησαν οι τηλεθεατές, πόζαρε μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Μαρίνα Ηλίας

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα! Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα, που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα». Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Τι και αν στα επεισόδια τους βλέπουμε να είναι πολύ αγαπημένοι, πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως είναι στα... «μαχαίρια».

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις όταν οι κάμερες σβήνουν, δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται απλά και μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μετά δεν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Μηνάς Βούλα