Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Λιάγκας: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση με το ΕΣΡ; Πότε θα βγει ο οριστική απόφαση;

Εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ απολογήθηκαν για το περιστατικό με το ΑΠΘ!

Γιώργος Λιάγκας: Τι ειπώθηκε στην συνάντηση με το ΕΣΡ;  Πότε θα βγει ο οριστική απόφαση;
News 03.12.2019 22:04

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε ο ΣΚΑΙ με το ΕΣΡ για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Πότε βγαίνει η οριστική απόφαση;

το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρέστησαν σήμερα εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ προκειμένου να απολογηθούν για το σχολιασμό του περιστατικού της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στο κτίριο που εδρεύει η Ανεξάρτητη Αρχή στον οδό Αμερικής έδωσε το παρόν η ίδια η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ Εύη Κουτσαυτάκη συνοδευόμενη από δύο δικηγόρους του τηλεοπτικού σταθμού. Η συνεδρίαση διήρκεσε αρκετή ώρα και τόσο το ανώτατο στέλεχος της διοίκησης του ΣΚΑΪ όσοι και οι δικηγόροι απάντησαν αναλυτικά σε αρκετές ερωτήσεις των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Νέες "καμπάνες" για τον Γιώργο Λιάγκα! Η συνάντηση και οι εντάσεις!

Η «υπερασπιστική γραμμή» ήταν σαφώς απολογητική. Οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ έκαναν λόγο για άτυχη στιγμή την οποία το κανάλι αποδοκίμασε με άμεση αντίδραση. Προσέθεσαν δε στα λεγόμενά τους προς τα μέλη του ΕΣΡ πως έγιναν τάχιστα οι απαραίτητες ενέργειες και αυστηρές συστάσεις στους συντελεστές της εκπομπής ενώ επίσης έκαναν λόγο για ειλικρινή συγνώμη και μεταμέλεια που αποδεικνύεται στην πράξη από την κοινωνική ενότητα που ήδη εντάχθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι» και αφορά στις γυναίκες.

Σύμφωνα με άλλη πηγή οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ ανέφεραν επίσης πως πρόκειται για μια δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε, για ένα λάθος που δεν έπρεπε να συμβεί και αναγνωρίστηκε από την πρώτη στιγμή και πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε σεξιστική διάθεση από τα μέλη της συγκεκριμένης εκπομπής. Το ΕΣΡ σύμφωνα με το διαδικαστικό που ακολουθεί έδωσε προθεσμία στους νομικούς εκπροσώπους του ΣΚΑΪ να καταθέσουν γραπτό υπόμνημα μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι και εν συνεχεία η Ανεξάρτητη αρχή σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε κάθε περίπτωση πριν τα Χριστούγεννα θα πάρει οριστική απόφαση επί του θέματος.

Πηγή: ethnos.gr

Γιώργος Λιάγκας: Έφτασε στον ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή! Δείτε το...

Έφτασε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το έγγραφο "φωτιά" που "καίει" τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα! Δείτε το για πρώτη φορά!

Η ημέρα κρίσης τόσο για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή όσο και για την ομάδα του στη μεσημεριανή εκπομπή "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" πλησιάζει καθώς την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα βρεθούν ενώπιον του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή για τον φοιτητή που αυτοικανοποιήθηκε στην πλάτη φοιτήτριας!

Ο ΣΚΑΪ είναι πρώτος στην ημερήσια διάταξη με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ και προέκυψε μετά από πολλές καταγγελίες που έγιναν προς το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Τα σχόλια που έκαναν μέλη του πάνελ και η διακωμώδηση του περιστατικού ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

ΣΚΑΙ: Πολύ άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα! Ποιος πήρε τα πράγματα του κι έφυγε από την εκπομπή;

Μεταξύ των άρθρων που ελέγχεται να έγινε παραβίαση είναι και αυτά της Ανθρώπινης αξίας, της ποιότητας προγράμματος αλλά και το ενδεχόμενο για δυσμενείς διακρίσεις λόγω φύλου. Σημειώνεται ότι για τον δημοσιογράφος αναμένεται να υπάρξουν κυρώσεις και από την ΕΣΗΕΑ αφού θα περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο.

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιάγκας: Στα μαχαίρια με την Ελένη Μενεγάκη για τα νούμερα! Αποκάλυψη τώρα!

Γιώργος Λιάγκας: Έκανε έκκληση για τον καρκίνο - «Είχαμε πάει σε γιατρό και μου είχε πει...»!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share