GNTM: Τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους! Δάκρυσε μέχρι και η Χριστοπούλου!

Έκλαψαν όλες με την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει!

GNTM: Τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους! Δάκρυσε μέχρι και η Χριστοπούλου!

Σήμερα στο GNTM τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους και δάκρυσε μέχρι και η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς συγκινήθηκε που έκλαιγαν. Βέβαια, η Μαρία και η Κωνσταντίνα είδαν τις αδερφές τους.

Μάλιστα, η αδερφή της Μαρίας αποκάλυψε πως είναι τραγουδίστρια με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να της πει να τραγουδήσει. Με την φωνή της, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε τους συγκίνησε όλους.

Το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο από μεριάς των κοριτσιών καθώς έχουν να δουν πολύ καιρού τις οικογένειες τους και η συνάντηση αυτή τους έφερε δάκρυα.

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο! Ποια θα μας χαιρετήσει απόψε;

Νικήτρια της δοκιμασίας αυτής ήταν η Άννας όπου κέρδισε εκείνη και η μαμά της από ένα δώρο.

GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Ασημίνα δεν βγήκε στην εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου"! Τι συνέβη;

Χαμός είχε προκληθεί σήμερα με την ανακοίνωση πως δεν βγήκε στην εκπομπή "Φωλιά των ΚουΚου" η Ασημίνα του GNTM! Τι συνέβη και ποιος ο λόγος για την απουσία της;

Αν και ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή, η ίδια δεν φάνηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να κλείσει η παρουσίαση νωρίτερα.

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Ασημίνας μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, «Η Ασημίνα ήταν εκεί. Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε δεν είχε να κάνει ούτε με την παραγωγή της εκπομπής, ούτε με την παραγωγή του GNTM. Δεν ήταν θέμα υγείας. Έγινε μια μικρή εμπλοκή η οποία διευθετήθηκε. Κάτι που είχε να κάνει με εκείνη και με κανέναν άλλον. Μπορεί να φοβήθηκε διότι δεν εμφάνισε και τον καλύτερο χαρακτήρα στο GNTM».

GNTM: Απίστευτα "καρφιά" και... σπόντες στην φωτογράφιση! «Πάει πίσω από το μοντέλο για να...»!

Απίστευτα «καρφιά» και... σπόντες είχαμε σήμερα στην φωτογράφιση του GNTM. «Πάει πίσω από το μοντέλο για να κρύψει τα κιλά της», ακούστηκε.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε εκδοχές σύγχρονης Εύας στον Παράδεισο, παρέα φυσικά με τον Αδάμ.

Όταν έφτασε η σειρά της Κωνσταντίνας όλοι παρατήρησαν κρυβόταν πίσω από το μοντέλο θέλοντας έτσι να ποζάρει.

«Κωνσταντίνα, το μοντέλο μας, που δεν μιλάει ελληνικά, σε περνάει ένα κεφάλι, το θεωρείς σωστό να κρύβεσαι πίσω του;», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός. «Πάει πίσω από το μοντέλο για να κρύψει τα κιλά της!», είπε η Κέισι.

GNTM: Αυτές οι δυο... αντίθετες κοπέλες κέρδισαν την δοκιμασία επιβράβευσης!