Τάκης Ζαχαράτος: Ντύθηκε... Στέφανος Τσιτσιπάς! Η φωτογραφία είναι έπος!

Τι λέτε του μοιάζει;

Τάκης Ζαχαράτος: Ντύθηκε... Στέφανος Τσιτσιπάς! Η φωτογραφία είναι έπος!

Ο Τάκης Ζαχαράτος ντύθηκε Στέφανος Τσιτσιπάς και η φωτογραφία που δημοσίευσε είναι έπος. Τον πέτυχε ή όχι;

Πραγματοποιεί τις πιο επιτυχημένες μεταμορφώσεις προσώπων που βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν την showbiz και όχι μόνο.

Από την λίστα του δεν έλειψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δει μεγάλη επιτυχία και έχει κάνει σπουδαία επιτεύγματα.

Έτσι λοιπόν ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε στον επιτυχημένο τενίστα και η φωτογραφία είναι έπος όπως θα δείτε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συνάντηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά! "Έκλεισαν" να παίξουν τένις!

Τάκης Ζαχαράτος Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε μετά την νίκη του - Πως αντέδρασε η Σάκκαρη;

Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την χθεσινή του νίκη. Πως αντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη όταν το έμαθε;

Με τη νίκη του αυτή, έγινε ο νεότερος πρωταθλητής στο φινάλε της σεζόν, και ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά.

O Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την απίστευτη νίκη του που έφερε την υπερηφάνεια στην Ελλάδα, θα προσθέσει στο λογαριασμό του ένα αστρονομικό ποσό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ θα προσθέσει στο λογαριασμό του το ποσό των 2.6εκ. δολαρίων.

Πως αντέδρασε η Μαρία Σάκκαρη - με την οποία υπήρξαν φήμες πως είναι ζευγάρι - μόλις έμαθε για την νίκη του;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία του και έγραψε: «Απίστευτος, συγχαρητήρια! Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι!! Οτι και να πούμε είναι λίγο!!!» .

Στέφανος Τσιτσιπάς ποσό νίκη Μαρί Σάκκαρη

Τάκης Ζαχαράτος: "Αδειάζει" τον Γιώργο Μαζωνάκη- «Τίποτα δε με ξαφνιάζει...»

Ο Τάκης Ζαχαράτος δε διστάζει λεπτό και "αδειάζει" τον Γιώργο Μαζωνάκη! «Τίποτα δε με ξαφνιάζει...»!

Ο γνωστός showman, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "κόντρα" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τάκης Ζαχαράτος: Η πάθηση που αντιμετωπίζει ! Η φωτογραφία με τα σημάδια!

Οι δυο άντρες ήταν στενοί φίλοι ωστόσο φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις τους έχουν "παγώσει".

«Τον Γιώργο Μαζωνάκη τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω. Από ένα σημείο και μετά ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που έκανα. Μάλιστα του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο δεν έλαβα ποτέ απάντηση.

Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή άλλα το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα και για να είμαι ειλικρινής τα περιμένω όλα από τους ανθρώπους. Τίποτα δεν με ξαφνιάζει»

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Δεν αναφέρομαι σε άλλα ονόματα όταν έχει να κάνει με θέματα συγκρούσεων. Πλέον δεν είναι προσωπικό, έχει γίνει θέμα σε όλη την Έλλαδα. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει υπάρξει φίλος χρόνια. Αυτά τα πράγματα και ό,τι ζούμε είναι μεταξύ φίλων. Δεν είναι καλό να συζητάμε για ότι μας έχει πειράξει ή ότι άλλο μέσω των media. Δε μου φαίνεται απίθανο να συνυπάρξουμε σε κριτική επιτροπή. Δεν έχω πάρει κανένα μήνυμά του στο κινητό μου. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν».