Άγριες Μέλισσες: Η απίστευτη αποκάλυψη του "Μελέτη" - «Με έβρισε η μάνα μου γιατί...»!

Τι είπε;

Άγριες Μέλισσες: Η απίστευτη αποκάλυψη του

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο τηλεοπτικός "Μελέτης" από τις Άγριες Μέλισσες, καλεσμένος στο Πρωινό. «Με έβρισε η μάνα μου γιατί...».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκη μίλησε, μεταξύ άλλων για τις δύο πιο δύσκολες σκηνές της σειράς, τη δολοφονία του Γιάννου και τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας.

«Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό το γέλιο που κάναμε, αυτή την κακία που είχαμε στο μάτι. Δεν μπορείς να τη γυρίσεις τόσες πολλές φορές τη σκηνή, δεν αντέχεις κιόλας. Και ήταν και εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε η Θεοφανία. Ήταν πολύ βαρύ, ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνεις τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες: «Βομβα»! Κόβεται από τον ΑΝΤ1; Τι θα συμβεί;

Κι εγώ και ο Γιάννης Κουκουράκης ήμασταν χάλια. Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε, δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε. Και της απάντησα ότι “με έχεις γεννήσει, ξέρεις την αλήθεια”. Άμα στο λέει και η μητέρα σου, πώς να αισθάνεσαι εσύ;», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler! Θα γίνεις χαμός στην σειρά!

Ο Μανώλης έδωσε το απόλυτο spoiler για την σειρά, «Άγριες Μέλισσες»! Θα γίνει χαμός!

Ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον Μελέτη στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και σήμερα ήταν καλεσμένος στο Πρωινό!

Ο τηλεοπτικός Μελέτης τόνισε: «Ηρεμεί ο Μελέτης μόνο όταν βλέπει την Πηνελόπη γι’ αυτό της ζήτησε και να του μάθει γαλλικά.»!

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Μα και εσύ στραγγάλισες τον Γιάννο, μαχαίρωσες τον Μιλτιάδη, θα αποδοθεί τελικά δικαιοσύνη;»!

Στη φόρα όλα! Ο άγριος καυγάς ηθοποιών από τις "Άγριες Μέλισσες"! Μπροστά στις κάμερες δείχνουν ευτυχισμένοι...

Ο Μελέτης της είπε: «Θα το θέσω αλλιώς… Αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Σα Γιώργος θα σου πω «μακάρι», σα Μελέτης δεν νομίζω κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα αργήσει πολύ…».

Μάλιστα, όταν η Φαίη τον ρώτησε: «Αν σου πάρουν την Πηνελόπη τι θα κάνεις;», υπογράμμισε: «Χαμός»!