Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Αγκαλιές με πάθος για το παντρεμένο ζευγάρι! Τα φιλιά στη μέση του δρόμου σε φωτογραφίες!

Τους «τσάκωσε» για τα καλά ο φωτογράφος μας! Μόνο εδώ το υλικό!

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Αγκαλιές με πάθος για το παντρεμένο ζευγάρι! Τα φιλιά στη μέση του δρόμου σε φωτογραφίες!

Τα φιλιά του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ στη μέση του δρόμου σε αποκλειστικές φωτογραφίες! Αγκαλιές με πάθος για το παντρεμένο ζευγάρι!

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του τραγουδιστή στη γενέτειρά του, στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού», μετακόμισε σύσσωμη τη οικογένεια Ρέμου στη Θεσσαλονίκη. Η Υβόννη, που το προηγούμενο διάστημα είχε απορροφηθεί πλήρως με την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αναζητούσε λίγες μέρες χαλάρωσης με την οικογένειά της. Έτσι, τις μέρες που ο σύζυγός της είχε ρεπό από τις εμφανίσεις του, βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα, έχοντας όμως μαζί της και την κόρη τους Ελένη.

Το ζευγάρι πέρασε όλες τις μέρες του με χαλαρές βόλτες και παιχνίδια με την κόρη του, με ποδηλατάδα δίπλα στην παραλία της πόλης και παιχνίδια στο λούνα παρκ, ενώ κατόρθωσε να ξεκλέψει λίγο χρόνο μοναξιάς, αφήνοντας τη μικρή στα σίγουρα χέρια της συνονόματης γιαγιάς της και μητέρας του τραγουδιστή.

Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Καυτά φιλιά και αγκαλιές στις σουίτες του γηπέδου! Τους κοιτούσαν όλοι...

Ο Αντώνης και η Υβόννη στην έξοδό τους για ένα ποτό με τους φίλους τους ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά αδιαφορώντας για όλους και για όλα. Ο τραγουδιστής δεν την άφησε από την αγκαλιά του, τη φιλούσε συνέχεια και εκείνη του χαμογελούσε διαρκώς. Ίσως είναι μία από τις σπάνιες φορές που ο φωτογραφικός φακός του YOU τούς... τσακώνει τόσο παθιασμένους και εκδηλωτικούς για τον έρωτά τους, που κρατά εδώ και εννέα χρόνια με την ίδια λαχτάρα, με τους δυο τους να παραμένουν ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως την πρώτη φορά.

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ

Τα «καυτά» φιλιά τους στη μέση του δρόμου!

Ρέμος Υβόννη έξοδος

Η υποστήριξη του Αντώνη στο νέο επαγγελματικό βήμα της γυναίκας του ήταν για εκείνη συγκινητική. Τους τελευταίους μήνες που η Υβόννη ετοιμαζόταν για το μεγάλο της ντεφιλέ στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας, εκείνος προσπαθούσε να της αφήνει τον χρόνο και τον χώρο για να εκπληρώσει ένα ακόμη όνειρό της στον χώρο της μόδας. Τη βραδιά της παρουσίασης στο Ζάππειο ήταν συγκινημένος, ενώ με το γνωστό του χιούμορ, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για το αν του έχει ράψει κάτι, εκείνος απάντησε «προτιμώ η Υβόννη να με γδύνει και όχι να με ντύνει!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ