Ρίκα Διαλυνά: Σοκαριστική αποκάλυψη από την ηθοποιό! "Είχα και εγώ...!"

Όλα όσα δήλωσε στις κάμερες!

Ρίκα Διαλυνά: Σοκαριστική αποκάλυψη από την ηθοποιό!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη είχαμε από την ηθοποιό Ρίκα Διαλυνά! "Είχα και εγώ...!" Η ίδια μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συμπαρουσιαστές του "Happy Day", σχολίασαν τα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός!

Πιο χαρακτηριστικά μίλησε για την δύσκολη περίοδο που έζησε με την κατάθλιψη και για τον τρόπο που κατάφερε να λύσει το πρόβλημα μόνη της, χωρίς την βοήθεια γιατρών! Η ίδια έχει συγκινήσει ξανά στο παρελθόν με δηλώσεις της για τον χαμό αγαπημένου της προσώπου!

"Ήθελα να αλλάξω τα πάντα, είχα πέσει σε μια κατάθλιψη και λέω δεν μπορεί δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γιατρούς. Τελικά τα κατάφερα μόνη μου να το ξεπεράσω!" δήλωσε μεταξύ άλλων η Διαλυνά.

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε το φινετσάτο νεοκλασικό σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο!

Η Ρίκα Διαλυνά άνοιξε στο Youweekly.gr την πόρτα του υπέροχου σπιτιού της στο Παλαιό Φάληρο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μας έδωσε "μικρές" γεύσεις για τα όσα έζησε μέσα σε αυτό με τον σύζυγο της, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από δυο χρόνια.

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ρίκα Διαλυνά! Τι συνέβη;

Ξεκινήσαμε την περιήγηση από το σαλόνι, το οποίο διαθέτει την αισθητική της ιδιοκτήτριας του, με φινετσάτα έπιπλα και προσεγμένα υφάσματα στους καναπέδες. Πάνω στο τζάκι βρίσκεται ένας πίνακας, που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον σύζυγο της.

Στο δεύτερο καθιστικό, όπου βρίσκεται η μεγάλη βιβλιοθήκη υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε η ηθοποιός σε όλο τον κόσμο μαζί με το σύζυγος της, ενώ σε μια από αυτές με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ο ιδιαίτερος χώρος με το δρύινο γραφείο, όπου περνάει κάποιες ώρες η Ρίκα Διαλυνά, είναι η προέκταση του σαλονιού. Στα βάζα πάντα υπάρχουν λουλούδια, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στους τοίχους, αλλά και στο γραφείο.

Κάθε αντικείμενο του σπιτιού έχει συναισθηματική αξία για εκείνη, όπως και οι πίνακες ζωγραφικής που έχουν αγοραστεί από γκαλερί της Αθηνάς και από δύο ταξίδια που έχει κάνει στην Ευρώπη.